Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Napisano 13 Maja 2008 Tja, właśnie ogarnąłem sytuację ;/ Nie ma żadnej ramki SX Trail na sprzedaż, która by była ok, a jak są to po 1000$ w US. Tak więc pieprzę to wszystko i zamawiam Haro. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Ramka spełnia moje wymagania, jest ładna, ma 160 skoku, VLS, jest ze sztycą, a przede wzsystkim jest nowa i nie będzie strachu. A jak mi nie przypasuje, to zawsze można potem sprzedać ;] A, i nie muszę wydawać całej kasy, zostanie jeszcze na koła
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 moim zdaniem zły wybór, ale oby ci się dobrze jeździło
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 ta ramka taka dość delikatna jak na freeride sie wydaje a o tym mówimy tak? http://cgi.ebay.com/Brand-New-Diamondback-...1742.m153.l1262
Andref Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Nie, mowa o Haro. Ale to i tak gorszy wybór niż Spec.
Schwefel Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Mowa o tym Haro http://www.harobikes.com/mtb/images/bikes/...8_werx_xeon.jpg Imho jest to lepszy wybór niż Spec bo zawias bardziej rozwinięty.
Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Napisano 13 Maja 2008 Ale na Speca bym musiał się cholernie wykosztować, a poza tym bym musiał kupować używkę i to z jakiegoś niepewnego źródła - tu mam tego Haro ze sklepu w USA... 1400zł z przesyłką + ewentualne cło (zobaczymy, czy się uda )
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 nie miał bym zaufania do ruszającej sie góra dół korby, a tak to w tym haro wygląda. pierwszy raz widze tą ramę i nawet nigdy o niej nie czytałem
Kasha Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 No ja też bym stawiał bardziej na Speca, no ale... Ten Haro wg testów źle nie jeździ, myślę z taką ceną za nową ramkę można śmiało zaryzykować
MrJ Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Jeśli odpowiadałby rozmiar (nie doszukałem się w dyskusji jaki to ma być) to IDENTYCZNĄ ramę Haro (a nawet w ładniejszym kolorze ) miał na zbyciu MarcinGoluch w TEJ OFERCIE - może jeszcze jest aktualna? Parę zeta drożej, ale miałbyś ją od ręki - wystarczy zapytać. Od siebie powiem, że z Marcinem da się wszystko spokojnie omówić, sam się trochę napisałem jak szukałem ramy dla siebie. Co prawda nie pomógł ostatecznie (sprzedawcy z ebaya dali d... ), ale dobre wrażenie pozostało
Mryous Napisano 14 Maja 2008 Autor Napisano 14 Maja 2008 Już zamówiłem, a 18" to za duża ramka... Poza tym wolę białą i ma lepszy damper (Pearl 3.3 a nie 3.1) Tamtego Haro widziałem na ebayu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.