andrzejek Napisano 27 Kwietnia 2005 Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam Od jakiegoś czasu nie mogę zobaczyć połowy tematów na forum, by wyskakuje mi taki błąd: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@xc-zone.jgc.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Żbik Napisano 27 Kwietnia 2005 Napisano 27 Kwietnia 2005 Mamy poważny problem z łączami i serwerem. Walczymy z tym ile się da. Niestety przez jakiś czas mogą pojawiać się problemy z uruchomieniem strony i Forum, z dodawaniem postów itp. Postaramy się aby wszystko wróciło do porządku jak najszybciej
Lukaszeczek Napisano 28 Kwietnia 2005 Napisano 28 Kwietnia 2005 Mamy poważny problem z łączami i serwerem. Walczymy z tym ile się da. Niestety przez jakiś czas mogą pojawiać się problemy z uruchomieniem strony i Forum, z dodawaniem postów itp. Postaramy się aby wszystko wróciło do porządku jak najszybciej Ja ze swojej strony dodam, że wywala mi błąd "FatalError", ale nie pamietam co dokładnie i coś jakiś tekst "by Przemo", no i potwornie się muliiiiiiii. Ale mam nadzieję, że wywalczycie coś chłopaki
Ecia Napisano 28 Kwietnia 2005 Napisano 28 Kwietnia 2005 Mnie na ten Internal Error pomaga czasem odświeżenie strony . Pozdrówko doradcze :-) .
Żaba Napisano 28 Kwietnia 2005 Napisano 28 Kwietnia 2005 Dokładnie tak jak Ecia napisała - "odśwież" 8) Ale dziś to zaiwania tak , że czytać nie nadążam :cool:
Root Admin Mieciu Napisano 28 Kwietnia 2005 Root Admin Napisano 28 Kwietnia 2005 dobra ludziska... powinno teraz jako tako wszystko chodzić. Jakby były problemy, to walcie do tego działu .
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Maja 2005 Mod Team Napisano 4 Maja 2005 no to ja wale;-) wszystko cacy tylko ankiety nie działają wogóle :x cytowanie selektywne też nie działa emotki w czasie pisani postu wyskakuja na jego końcu a nie tam gdzie kursor kiedy naciskam na nazwe uzytkownika w jakimś temacie nie ładuje sę strona z jego profilem tylko jego nazwa w oknie odpowiedzi
karolyfer Napisano 4 Maja 2005 Napisano 4 Maja 2005 emotki w czasie pisani postu wyskakuja na jego końcu a nie tam gdzie kursor Zawsze tak mam od kiedy jestem na forum :? Ale teraz już nie - właśnie zauważyłem kiedy naciskam na nazwe uzytkownika w jakimś temacie nie ładuje sę strona z jego profilem tylko jego nazwa w oknie odpowiedzi To dlatego ze byl uprade forum na wersje 1.9, w starej bylo inaczej
Root Admin Mieciu Napisano 4 Maja 2005 Root Admin Napisano 4 Maja 2005 kutwa... z tymi ankietami będe walczył, ale z profilem to inna sprawa. Musisz kliknąć na ikonkę obok PW, E-mail, WWW, Tlen, GG - ta pierwsza.. z karteczką
Root Admin Mieciu Napisano 4 Maja 2005 Root Admin Napisano 4 Maja 2005 cytowanie selektywne Wkradł się malusieńki błąd w szablonie strony. Kłopoty rozwiązane.
skrzynia Napisano 7 Maja 2005 Napisano 7 Maja 2005 Jak podaję link w formie tekst pojawia się w poście jako "www" niezależnie od tego co wpiszę, np.bikeboard.com => www.bikeboard.com.
Root Admin Mieciu Napisano 8 Maja 2005 Root Admin Napisano 8 Maja 2005 Jak podaję link w formie tekst pojawia się w poście jako "www" niezależnie od tego co wpiszę, np.bikeboard.com => www. To nie błąd. Tak jest zrobione forum v 1.9. Spróbuj napisać czysty link, bez żadnych znaczków url. Proste
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Czerwca 2005 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2005 a tak umiecie :?: http://img296.echo.cx/img296/8797/xc5jk.jpg
karolyfer Napisano 15 Czerwca 2005 Napisano 15 Czerwca 2005 Spoko Napisz Romeo jak to zrobiłeś :wink: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.