Skocz do zawartości

[Humor] Rzeczpospolita Krossowa

Xsystoff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ecia problem w tym, że moda forumowa na dany rower, na dane akcesoria czy też części powoduje, że taki przedmiot zaczyna urastać do roli... może nie aż do kultu. Po prostu wszyscy zaczynają mówić tylko o zaletach, jakoby zapominając o wadach. Brak pełnego obrazu na temat danej rzeczy.

Do tego dochodzą głosy ludzi, którzy wiedzę o danym przedmiocie posiadają z przeczytanych opinii (które to wychwalają przedmiot pod niebiosa) oraz głosy ludzi, którzy nie potrafią przyznać się, że przedmiot który nabyli (a który był wychwalany) nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań.

Później dochodzi do sytuacji takich jak w przypadku Blue.

Moda forumowa może (ale nie musi) wprowadzać innych w błąd.

Napisano

Xsystoff, przyznaj się, że wcale się nie połamałeś! Jak wytłumaczysz fakt, że dzisiaj w lesie koło G(u/ó)bałówki spotkaliśmy z Kulą taśmy z napisem Kross? :unsure:

Napisano

No seryjnie jeszcze świeże :unsure: Jedziemy a tu nagle patrzymy taśmy Kross. Nie wiedziałem ze dziki tez mają możliwośc kupna A6

Napisano

Mnie to doprowadziło do takiego stanu że jak widze Krosa na mieście to chce sie rąbnąć na plecy i śmiać na głos :]

p.s. Ciekawe kto znajdze błąd w poście :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

ja miałem dzisiaj na biologi o krossing-over...

przegięcie... wszędzie krossy... jak miałem na matmie na tablicy "A2" to milczałem ale jak kumpel oznaczył boki trójkąta: XCR to myślałem że już nie wytrzymam... przypadek?

Wheeler rox!

Napisano

buahahhahahahaahha leżę na podłodze ..... buhahahah

krossing-over - skąd ja to znam ;)

A2 XCR , u mnie też idzie oszaleć ;D :mellow: Jeszcze brakuje XT, LX, XTR, WCS, SKN, kurdę... nie mogę sobie przypomnieć jakiejs zabawnej rzeczy ze szkoły..

chyba dotyczyła ona włąsnie Krossa, ale za chiny nie pamiętam.

Napisano

Mając chwile wolnego czasu postanowiłem napisać coś od serca :D Moje dzieło pragnę zadedykować Xsystoffowi

Wystarczy słowo, jeden gest i nagle wiesz czego od życia chcesz.

I choć alfabet cały znasz litera ta taka niezwykła jest.

K jak Kross wiele imion ma

K jak Kross niepozorny tak

K jak Kross jeździ drogą swą

gdy go mijasz czemu wtedy odwracasz wzrok ?

for dear Xsystoff

Napisano

Nie noooo - ja stąd uciekam. Tu jakieś homoseksualne dewiacje się rozwijają ...... Normalnie ja stąd uciekam :):D Ale tylko i wyłącznie z moim Kross'em :D Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...