rObO87 Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 W pulsometrze mam licznik kalorii. Czy wyniki jakie są wyświetlane są rzetelne?
Helevorn Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Nie napisales co to za pulsometr... Ale i tak nie spodziewaj sie, ze wyniki pokazywane przez pulsometr sa trafne (bo chyba to miales na mysli piszac o rzetelnosci).
rObO87 Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Napisano 26 Czerwca 2007 Pulsometr jest marki Sigma (sygnaturka )
Klosiu Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze wlasnie liczniki kalorii w pulsometrach sa najrzetelniejsze. W koncu chyba biora pod uwage strefy pulsu i czas w nich spedzony. Oczywiscie nie bedzie to super dokladne, bo spalane kalorie zaleza od wytrenowania, wagi, wieku, masy miesniowej, procentowego udzialu tkanki tluszczowej itp, itd . No ale ze wszystkich tego typu urzadzen sa najlepsze.
RafalB Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze wlasnie liczniki kalorii w pulsometrach sa najrzetelniejsze. W koncu chyba biora pod uwage strefy pulsu i czas w nich spedzony. Oczywiscie nie bedzie to super dokladne, bo spalane kalorie zaleza od wytrenowania, wagi, wieku, masy miesniowej, procentowego udzialu tkanki tluszczowej itp, itd . No ale ze wszystkich tego typu urzadzen sa najlepsze. Niestety to jest tylko szacowanie. Zaden pulsometr nie pokazuje wartosci dokladnych w 100%
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.