Skocz do zawartości

[Objazd] Trasy Gryf Maraton MTB

KuLa2030

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:

Razem z Thomasem w tą sobotę(14.04.2007) jedziemy na objazd trasy Maratonu Gryfa Pomorskiego .Spotkanie jest przy J.Szmaragdowym o godzinie 9:00 oczywiście w Puszczy Bukowej.Jeżeli pogoda bedzie nie ciekawa przesuniemy spotkanie.

Od razu mówimy ze będzie to bardzo spokojne tempo , gdyż do końca nie znamy trasy...

Jeżeli macie jakies pomysły co do spotkania(godzina i miejsce) piszcie... a wiec jest wszystko jeszcze do ustalenia...

pzdr. :surprised:

Napisano
Znajdą się chętni na start w pozostałych maratonach z cyklu <_<.

A jeżeli chodzi o godzinę to tak jak pisał Kula, lub 10.00 ale to już jest późno :D

Jak do soboty bede mial gotowy rower to jade z wami i moze jeszcze moj koles zobaczymy

Napisano

Ja będę startował w całym cyklu Gryfa, tak jak w roku ubiegłym. Niestety nie przyjadę na objazd trasy ze względu na odległość 200 km.

Napisano
Mam pomysł co do godziny. Proponuję 12oo. :P

12 za późno... :D

a tak jak thomas napisał 10 będzie dobrą godziną :P

Bedzie ktos z forum startować w Gorzowie albo Barlinku?

Jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieje że tez sie pojawie <_< Mam zamiar zaliczyć cały cykl Gryfa ;]

Napisano

Drobna zmiana - startujemy w sobotę o godzinie 10.30 ze szmaragdowego, spotykamy się przy samym jeziorku. Najlepiej bądźcie trochę wcześniej żeby nie trzeba było czekać na spóźnialskich.

Napisano
Drobna zmiana - startujemy w sobotę o godzinie 10.30 ze szmaragdowego, spotykamy się przy samym jeziorku. Najlepiej bądźcie trochę wcześniej żeby nie trzeba było czekać na spóźnialskich.

Rozumiem ze 10.30 Szmaragdowe to aktualna godzina odjazdu?

Napisano

Czytam forum Gryfa i widzę, że przebieg trasy maratonu zmienia się nieustannie. Może to i dobrze, bo będą równe szanse dla wszystkich: miejscowych i przyjezdnych z daleka. Jak dla mnie to mogłaby być ubiegłoroczna trasa z Binowa. Miałbym wtedy punkt odniesienia w wynikach i postępach.

Napisano

Nie tylko Tobie srednio pasuje nowa formula, bardzo duzo osob narzeka na nowy dystans i nowa baze. W Binowie bylo sporo miejsca i ten klimacik, nie mowiac juz o porownywaniu wynikow. Znowu bede musial na nowo zapamietywac trase :)

Napisano

raczej na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo jest jak bylo trasa nawet niezle oznaczona ale nie rewelacyjnie a co do startu to nie ja tylko rekreacyjnie

Napisano
raczej na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo jest jak bylo trasa nawet niezle oznaczona ale nie rewelacyjnie

Z tego co pamietam, to z samego rana dochodza jeszcze tabliczki, ktore z wiadomych wzgledow nie mozna ustawic dzien wczesniej.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...