pecio Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) Takie jeszcze małe spostrzeżenie odnośnie tej wyściółki z siatką przeciw " bio mikro dronom " 😁. Jest o pupę rozbić. Siatka przylega do głowy więc jak osa wleci to i tak upierdzieli . W Egosie chyba jest dystans pomiędzy głową a tą siatką ? Mnie osobiście to nie przeszkadza bo mam bez siatki założona wyściółkę . Większość co ma wpaść pod kask i tak połykam 🤣 Edytowane 22 godziny temu przez pecio Cytuj
pecio Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowane) Jest jeszcze taka mała ....... nie będę dosadnie używał sformułowania , niezgodność. Rudy Project twierdzi , że jego Rebel ma PIĘĆ ( 5 ) ! gwiazdek w testach Virginia Tech. Na stronie tego " stowarzyszenia badawczego "😉 Rebel stoi chyba na 90 miejscu ( jak miałem przebłyski w mojej demencji ) z notą w postaci CZTERECH ( 4 ) ! . Pytanie teraz takie , kto wali w wuja ? Muszę przyznać , że takie coś bardzo podkopuje zaufanie do firmy i jej produktów , które maja gwarantować jakiś poziom bezpieczeństwa. Edytowane 19 godzin temu przez pecio Cytuj
pecio Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Owoc eu'geniusza 🤣 Znalazłem starego ponad 20 letniego meciaka , do tego szczypta starej przyłbicy i voila ......mamy kask areo😉 🤣 do wyczynowej jazdy czasowej na kosie. I niech ktoś powie , że nie jestem mistrzem druciarstwa. Edytowane 16 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Tak . Podnosi się , opuszcza na pozycje roboczą , można dokręcić na sztywno . Wygodniejszy lżejszy i przewiewny !! w porównaniu do kasku tkz. drwala . Na przednie dziury wkleję jeszcze stalowa siatkę . Edytowane 16 godzin temu przez pecio Cytuj
Maciorra Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, pecio napisał: Jest jeszcze taka mała ....... nie będę dosadnie używał sformułowania , niezgodność. Rudy Project twierdzi , że jego Rebel ma PIĘĆ ( 5 ) ! gwiazdek w testach Virginia Tech. Na stronie tego " stowarzyszenia badawczego "😉 Rebel stoi chyba na 90 miejscu ( jak miałem przebłyski w mojej demencji ) z notą w postaci CZTERECH ( 4 ) ! . Pytanie teraz takie , kto wali w wuja ? Muszę przyznać , że takie coś bardzo podkopuje zaufanie do firmy i jej produktów , które maja gwarantować jakiś poziom bezpieczeństwa. Możliwe, że nikt nie wali. Jakiś czas temu VT zrobiła reewaluację, rewolucję i denominację i część kasków wcześniej ocenionych na 5 gwiazdek dostało obiżone noty: https://www.pinkbike.com/news/139-bike-helmets-lose-virginia-tech-5-star-rating-as-safety-thresholds-reset.html Cytuj
pecio Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @Maciorra wiem o tym doskonale . I porządna firma powinna zaraz zrobić korektę a nie jechać " marketingowo " na tym co było kiedyś . Cytuj
pecio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @Eathan gacie UBOOT 😉 przeszły pozytywną weryfikację celną ....... aż mnie to zmroziło po ostatnich przygodach z paczką z USA . Planowane dostarczenie w czwartek. Teraz trzeba będzie pewnie wyskoczyć z równowartości trzech euro aby przytulić te chińskie kalesony. Ta opłata jest od 1 lipca ? Mam nadzieję , że będzie się opłacało przeżywać taki stres celno- skarbowy . 😉😁 Cytuj
Eathan Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Jakoś tak, ale mieli to na Ali doliczać. Cytuj
pecio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Jak masz podane przy ofercie na Ali DDP czyli Delivered Duty Paid to te trzy euraski są doliczone ( na razie nie widziałem tego przy drobnicy ) . Jak nie , to osobiście musimy wyskoczyć z kapuchy. Nie wiem czy będą doliczać sobie jeszcze jakąś opłatę manipulacyjną za rzut oka na papiery. 😁 Zresztą i tak te gacie są w bardzo dobrej kasie to dodatkowa opłata jest do przełknięcia. Edytowane 14 godzin temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi