pecio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Takie jeszcze małe spostrzeżenie odnośnie tej wyściółki z siatką przeciw " bio mikro dronom " 😁. Jest o pupę rozbić. Siatka przylega do głowy więc jak osa wleci to i tak upierdzieli . W Egosie chyba jest dystans pomiędzy głową a tą siatką ? Mnie osobiście to nie przeszkadza bo mam bez siatki założona wyściółkę . Większość co ma wpaść pod kask i tak połykam 🤣 Edytowane 7 godzin temu przez pecio Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jest jeszcze taka mała ....... nie będę dosadnie używał sformułowania , niezgodność. Rudy Project twierdzi , że jego Rebel ma PIĘĆ ( 5 ) ! gwiazdek w testach Virginia Tech. Na stronie tego " stowarzyszenia badawczego "😉 Rebel stoi chyba na 90 miejscu ( jak miałem przebłyski w mojej demencji ) z notą w postaci CZTERECH ( 4 ) ! . Pytanie teraz takie , kto wali w wuja ? Muszę przyznać , że takie coś bardzo podkopuje zaufanie do firmy i jej produktów , które maja gwarantować jakiś poziom bezpieczeństwa. Edytowane 4 godziny temu przez pecio Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Owoc eu'geniusza 🤣 Znalazłem starego ponad 20 letniego meciaka , do tego szczypta starej przyłbicy i voila ......mamy kask areo😉 🤣 do wyczynowej jazdy czasowej na kosie. I niech ktoś powie , że nie jestem mistrzem druciarstwa. Edytowane 1 godzinę temu przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Tak . Podnosi się , opuszcza na pozycje roboczą , można dokręcić na sztywno . Wygodniejszy lżejszy i przewiewny !! w porównaniu do kasku tkz. drwala . Na przednie dziury wkleję jeszcze stalowa siatkę . Edytowane 1 godzinę temu przez pecio Cytuj
Maciorra Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, pecio napisał: Jest jeszcze taka mała ....... nie będę dosadnie używał sformułowania , niezgodność. Rudy Project twierdzi , że jego Rebel ma PIĘĆ ( 5 ) ! gwiazdek w testach Virginia Tech. Na stronie tego " stowarzyszenia badawczego "😉 Rebel stoi chyba na 90 miejscu ( jak miałem przebłyski w mojej demencji ) z notą w postaci CZTERECH ( 4 ) ! . Pytanie teraz takie , kto wali w wuja ? Muszę przyznać , że takie coś bardzo podkopuje zaufanie do firmy i jej produktów , które maja gwarantować jakiś poziom bezpieczeństwa. Możliwe, że nikt nie wali. Jakiś czas temu VT zrobiła reewaluację, rewolucję i denominację i część kasków wcześniej ocenionych na 5 gwiazdek dostało obiżone noty: https://www.pinkbike.com/news/139-bike-helmets-lose-virginia-tech-5-star-rating-as-safety-thresholds-reset.html Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Maciorra wiem o tym doskonale . I porządna firma powinna zaraz zrobić korektę a nie jechać " marketingowo " na tym co było kiedyś . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi