kkorlik Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca Czesc, Szukam serwisu rowerowego "na stale" mieszkam na poczatku Jagiellonskiej w Warszawie (Praga Polnoc) i najblizej mam do BIKEowo.pl, ktore ma dobre opinie. Czy ktos zna ten serwis i go poleca? Niestety z tego co widze jego pozytywne opinie biora sie ze zwyklych rowerow a nie konkretnie szosowych. Ewentualnie moze polecic jakis inny w miare blisko? Na ten moment potrzebuje kogos kto doreguluje mi nową przerzutke shimano 105 bo decathlon chyba nie do konca dobrze to zrobil. Cytuj
raven82 Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca na Ozyrysa, to nie wysyłanie wahadłowca w kosmos, poza tym regulacja przerzutki szosowej a "zwykłej" niczym się nie różni Cytuj
kkorlik Napisano 11 Czerwca Autor Napisano 11 Czerwca A jednak z doswiadczenia raz mi ustawiali tak ze bylo bezszelestnie a innym razem cykalo, takze chcialbym tym razem znalezc leoszy serwis na stale Cytuj
KSikorski Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca Nie zawsze da się ustawić napęd tak by nic nie cykało. Jest to kwestią zużycia komponentów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi