kkorlik Napisano Czwartek o 06:54 Napisano Czwartek o 06:54 Czesc, Szukam serwisu rowerowego "na stale" mieszkam na poczatku Jagiellonskiej w Warszawie (Praga Polnoc) i najblizej mam do BIKEowo.pl, ktore ma dobre opinie. Czy ktos zna ten serwis i go poleca? Niestety z tego co widze jego pozytywne opinie biora sie ze zwyklych rowerow a nie konkretnie szosowych. Ewentualnie moze polecic jakis inny w miare blisko? Na ten moment potrzebuje kogos kto doreguluje mi nową przerzutke shimano 105 bo decathlon chyba nie do konca dobrze to zrobil. Cytuj
raven82 Napisano Czwartek o 07:09 Napisano Czwartek o 07:09 na Ozyrysa, to nie wysyłanie wahadłowca w kosmos, poza tym regulacja przerzutki szosowej a "zwykłej" niczym się nie różni Cytuj
kkorlik Napisano Czwartek o 08:51 Autor Napisano Czwartek o 08:51 A jednak z doswiadczenia raz mi ustawiali tak ze bylo bezszelestnie a innym razem cykalo, takze chcialbym tym razem znalezc leoszy serwis na stale Cytuj
KSikorski Napisano Czwartek o 15:14 Napisano Czwartek o 15:14 Nie zawsze da się ustawić napęd tak by nic nie cykało. Jest to kwestią zużycia komponentów. Cytuj
KSikorski Napisano Poniedziałek o 05:48 Napisano Poniedziałek o 05:48 W nowym rowerze bywa krzywy hak przerzutki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi