Punkxtr Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Jestem ciekaw, czy nie przeoczyliście najgorętszej nowości w branży tego roku. Otóż pewna duńska firma (dopiero wchodząca na rynek rowerowy) pokazała najlżejsze na świecie siodełko ważące... 13 gramów. Jak się słusznie domyślacie - jest z kompozytu. Ciekaw jestem, gdzie jest granica. A co jeszcze lepsze, marka przedstawiła nie tylko siodło, ale i cały rower: 6 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Zanim zobaczyłem że chodzi o wiadomy zestaw (bez spoilerów), to pomyślałem że to siodełko jest tak małe, że chyba żart o jeździe z samą sztycą stał się rzeczywistością 1 Cytuj
pecio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Na początku byłem przerażony ..... siodełko co się wpinać na żywca w pupkę będzie ? 😮 Na całe szczęście w dalszej części materiału filmowego sprawa się wyjaśniła .😁 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi