Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc, ostatni mój rower to ten który dostalem na komunię. 

Szukam 2x rower, dla mnie i partnerki.

Ja 92kg/180cm 

Ona 59kg/165 cm 

Rowery do jazdy po miescie, wokół miasta, przejażdżki po parku itp. 

Chcialbym zakup zrealizować przez raty 0% więc sklep musi miec taka opcje. 

Napisano (edytowane)

@Remoray Są też na Allegro ale wyjdzie trochę drożej bo nie mają tych rabatów co na stronie chociaż jeśli się z nimi skontaktujesz to może częściowo jakoś skorygują cenę.

W sumie jeśli nie będziecie cię zapuszczać po jakiś terenach wybitnie pod MTB i nie jeździcie w deszczu (hamulce V'ki) to byłby w sumie nawet lepszy wybór:

https://allegro.pl/produkt/rower-szosowy-lazaro-aero-v3-damski-rama-17-cali-kolo-28-bialy-ff16f76d-a1c2-4d29-8f9d-45da576f5356

https://allegro.pl/produkt/lazaro-aero-v2-meski-28-mocny-fitness-acera-34a8647d-5562-4675-bfe3-79d84a69ec6e

Edytowane przez keltu
Napisano

Dzieki za propozycję, a co powiecie na te rowery spod szyldu decathlonu? 

Rockrider expl100 ~1500zl

Rockrider expl500 - ostatnio byl w promocji na 1750 zl, teraz 2100czy 2200.

Co do roweru dla dziewczyny to wczoraj przywieźliśmy sie w decathlonie do jakis i podpasowaly jej z niska rama to sa chyba tzw damki, takie rowery jak: 

Riverside 500 z niska rama i jeszcze bardziej przypadł do gustu Romet Gazele  1.0

Ja natomiast nie czułem większej różnicy czy to wspomniany expl100/500 czy romet rambler 2.0.

Czy moze w rometach jest cos sensownego do polecenia?