gnomon Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja W dniu 11.05.2026 o 10:00, pecio napisał: @saym0n pocieszę Ciebie , problem z mocowaniem siodła do tej sztycy jest znany i bardzo szeroki. Na niemieckich forach wszyscy klną na tą sztycę . Nie ważne czy dobrym momentem przykręcisz i tak będzie się siodło przestawiać . Taka wada konstrukcyjna jest i tego nie przeskoczysz bez zrobienia druciarstwa . Ustalenie pozycji , zaznaczenie i wyżłobienie na powierzchni styku ząbków. No bo jak popatrzeć na mnogśc elementów...o losie.. jakiś wariat to projektował . Cytuj
saym0n Napisano 4 Czerwca Autor Napisano 4 Czerwca Byłem w serwisie, facet pierwszy raz słyszy żeby ktoś miał taki problem jak ja z siodłem. Masz dobrze ustawione siodełko? Tak. Przykleimy na kleju XD Nie wiem jeżdżę teraz cały czas i zero problemów 😅 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Na jakim kleju? W sensie do gwintów, czy naprawdę Ci coś tam skleił? Cytuj
saym0n Napisano 5 Czerwca Autor Napisano 5 Czerwca Teraz mnie zaskoczyłeś w sumie chyba do gwintów mam nadzieję! Nie grzebałem przy nim nic, na razie nic się nie dzieje. Cytuj
pecio Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca Strach się bać jak genialny serwisant "walną" to na epoksyda . Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca Właśnie pozostaje mieć nadzieję, że serwisant niczego tam nie pokleił na stałe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi