marvelo Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Kupiłem ostatnio te opony w topowej wersji określanej (nie wiem, czy oficjalnie, bo na oponie nie ma takiego napisu) jako Ultra (150 tpi). Moja waga dla obu sztuk pokazała 188 g. Dwie naraz dały taki wynik: Dobrze to świadczy o powtarzalności produkcji. Wbrew pierwszym obawom o szerokość (jakoś tak wąsko od stopki do stopki, gdy opona nie jest zamontowana) opony sporo się rozciągają na obręczy, osiągając nawet 24 mm. W górę "wstają" nieco mniej, bo na wysokość zmierzyłem 23 mm (na obręczy Alexrims R390). Biorąc pod uwagę, że płaciłem po 45 zł/szt. jestem zadowolony. Jakość wykonania naprawdę dobra, opona dobrze się ułożyła. 2 Cytuj
PawelW84 Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Nazwa Slickster sugeruje że opony mogą nie być zbyt przyczepne Taki żart oczywiście Cytuj
chester_jds Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Wówczas nazywałyby się raczej Slipster 🧐 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi