marvelo Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Jak wiadomo, sieć Action ma szeroki asortyment produktów w bardzo atrakcyjnej cenie i (moim zdaniem) przyzwoitej jakości. Można tu prezentować wszystko co związane z rowerem i dostępne w sklepach Action. Zacznę od opon trekkingowych Walfort. Miałem okazję je pomacać, zważyć i zamontować koledze w trekkingu Romet Gazela. Kolega nie miał wielkich wymagań i jak wspomniałem mu, że w Action są po 44 zł zwijane opony z paskiem odblaskowym i wkładką antyprzebiciową to powiedział, żeby brać. Sam też byłem ciekaw, co to warte. Z pewnością za niewiele więcej można kupić lepsze opony, ale za 44 zł na pewno można też kupić gorsze (tzw. kartoflaki). Te przynajmniej są równe, dość lekkie, nie śmierdzą tragicznie, a po suchym asfalcie toczą się cicho, gładko, a przy mocnym hamowaniu przodem lekko popiskują. Na mokrym nie sprawdzałem, ale pewnie lepiej nie szarżować w zakrętach. Opony założone na obręcz (jakaś wąska trekkingowa) miały 34 mm szerokości na start. Pewnie się z milimetr rozejdą z czasem. Tu film znaleziony na Youtube. Edytowane 10 godzin temu przez marvelo Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 godzin temu Mod Team Napisano 6 godzin temu W grudniu '24 za 64 zł kupiłem zestaw lampek z odcięciem (norma StVZO, czyli brak migania), są OK : 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi