nykonko Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Witam Państwa! Jak widać z tematu, myślę o zainstalowaniu droppera w ramę Ghost Nirvana. Nie posiada ona otworów specjalnych, jednak wygląda, że da się to zrobić przez dolny otwór i jakoś poprowadzić przez suport rowerowy. Jeżeli brzmi źle, tak i piszcie. Dziękuję. Edytowane 9 Kwietnia przez nykonko Nielogiczność Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Nawet jeżeli Ci się uda upchać pancerz w mufie (a na 99% nie uda), to gięcia będą tak ostre że to nie zadziała. 1 Cytuj
wolek Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Ja w giant talon córce tak puściłem i działa elegancko. 1 Cytuj
Dokumosa Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia (edytowane) To niezła ta dziura drenażowa jesli przechodzi przez nią pancerz. Edytowane 9 Kwietnia przez Dokumosa 1 Cytuj
KSikorski Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Jak rower po gwarancji to problem można rozwiązać z użyciem wiertarki w 15 minut. 1 Cytuj
Dokumosa Napisano 9 Kwietnia Napisano 9 Kwietnia Ja zrobiłem kiedyś dokładnie jak na załączonym powyżej filmie. Nawet w takiej samej, fabrycznie nowej ramie bx. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi