chudzinki Napisano Niedziela o 14:48 Napisano Niedziela o 14:48 Nietypowe pytanie: czy mogę bez żadnych obaw zeszlifować w tym miejscu ok. 2 mm korpusu...? Cytuj
chudzinki Napisano Wtorek o 08:57 Autor Napisano Wtorek o 08:57 Może ktoś rozbierał taki zacisk i jest w stanie powiedzieć czy można zebrać trochę materiału w tym miejscu? Cytuj
sky87 Napisano Wtorek o 10:40 Napisano Wtorek o 10:40 Ciężko stwierdzić. Ale ten śmietnik można śmiało testować, wtedy będzie motywacja żeby założyć coś co hamuje Cytuj
chudzinki Napisano Wtorek o 10:54 Autor Napisano Wtorek o 10:54 No ciężko 😀. Ale może ktoś rozbierał i wie, bo takie szlifowanie w ciemno to nie bardzo... @sky87 o tylnym nie powiem absolutnie nic złego. A chciałem wrzucić tarcze 180, bo ta poszła do innego roweru tylko nie sądziłem, że takie kwiatki wyjdą. Cytuj
sky87 Napisano Wtorek o 22:02 Napisano Wtorek o 22:02 Używałem MT410 kupione za niecałe 200zł komplet - nowe! I były naprawdę ok. Moja cierpliwość do srama na dot się skończyła. Ale teraz testuję DB8 i jest bajka, no ale to nie o tym temat Cytuj
chudzinki Napisano wczoraj o 08:00 Autor Napisano wczoraj o 08:00 Jeżeli nikt nie będzie wiedział to ostatecznie przymierzę zacisk MT500, ale patrząc "na oko" to też może być problem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi