chudzinki Napisano Niedziela o 14:48 Napisano Niedziela o 14:48 Nietypowe pytanie: czy mogę bez żadnych obaw zeszlifować w tym miejscu ok. 2 mm korpusu...? Cytuj
chudzinki Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Może ktoś rozbierał taki zacisk i jest w stanie powiedzieć czy można zebrać trochę materiału w tym miejscu? Cytuj
sky87 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ciężko stwierdzić. Ale ten śmietnik można śmiało testować, wtedy będzie motywacja żeby założyć coś co hamuje Cytuj
chudzinki Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu No ciężko 😀. Ale może ktoś rozbierał i wie, bo takie szlifowanie w ciemno to nie bardzo... @sky87 o tylnym nie powiem absolutnie nic złego. A chciałem wrzucić tarcze 180, bo ta poszła do innego roweru tylko nie sądziłem, że takie kwiatki wyjdą. Cytuj
sky87 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Używałem MT410 kupione za niecałe 200zł komplet - nowe! I były naprawdę ok. Moja cierpliwość do srama na dot się skończyła. Ale teraz testuję DB8 i jest bajka, no ale to nie o tym temat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi