paprotek21 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu mam problem. Od kilku miesięcy mam problem z hamowaniem i nie wiem co zrobić a mam rower na gwarancji i boję się że jak coś zrobie sam to stracę ją Cytuj
Turysta05 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 1) wykazałeś się nadzwyczajną cierpliwością😲, tak długo się męczysz? 2) jeśli kupiłeś w sklepie, to jedź tam i poproś o radę, na ogół to darmowa usługa, 3) klocki hamulcowe zawsze można wymienić (a czasami trzeba), nie ma to wpływu na gwarancję, domyślam się że nie wiesz jakie masz klocki i na jakie inne próbować wymienić, to i tak musisz się poradzić w serwisie sklepu. Edytowane 6 godzin temu przez Turysta05 Cytuj
paprotek21 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Bardzo ci dziękuję będę próbować Cytuj
Greg1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W mt200 są klocki żywiczne, tzw. szerokie. Oryginalne to B01S, B03S i B05S. Co znaczy "mam problem z hamowaniem"? Tylko piszczą czy też są inne objawy? Można wyjąć klocki i przetrzeć je papierem ściernym a tarcze odtłuścić. Niestety w mt200 klocków nie da się wyjąć "od góry", wyjmuje się od strony tarczy i trzeba odkręcić zacisk, żeby je wyjąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi