Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie chyba właśnie nie ma go.. Dobra już bez kombinowania, chyba zdecyduje się na NULANE PRO, tylko jeszcze napisałem do sklepu odnośnie osprzętu, bo w informacjach jest 

ROWER CUBE NULANE PRO 56M SZA/CZA 23 | Rowerowy.pl

*Ze względu na problemy łańcucha dostaw komponentów, rowery mogą być dostarczane ze zmienionym osprzętem względem w/w specyfikacji.

*Specyfikacja i cena rowerów prezentowanych na naszej stronie internetowej może się różnić od dostępnych w sprzedaży. Towar prezentowany na stronie nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.

Więc musze się dowiedzieć czy dokładnie z takimi częściami by mi go przysłali.

Napisano (edytowane)

Jeśli chodzi o porównanie geometrii to nic mi to nie mówi

image.thumb.png.21b8cbc74046d9422bc69f956e94d762.png

Jeśli możesz to napisz mi proszę czy im bardziej agresywniejsza pozycja na rowerze tym wycieczki dłuższe stają się bardziej męczące? Stawiam na czystą rekreacje, ale lubię sobie stawiać wyzwania co do tempa, dlatego chciałbym osiągnąć ten kompromis.

EDIT: Co do przeglądów to tam na stronie sklepu za dopłatą 50zł wykonują przegląd zerowy. Jest to konieczne jeśli chce mieć dłuższą gwarancje. To jest polityka CUBE'a.

Edytowane przez kazkyy
Napisano

Porozmawiałem jeszcze z osobami z rodziny którzy jeżdżą dość intensywnie na gravelach/fitness i raczej zdecyduje się na ten model CUBE 156400 Nulane C:62 SLX ale na używkę. Teraz pozostaje mi czekać i wypatrywać gdzieś w ogłoszeniach że ktoś sprzedaje. Koniecznie rozmiar 56.

Napisano

@kazkyy się nie przejmuj i kupuj nawet odrapany, gdy będziesz potem odsprzedawał, to powiedz, że miałeś nowy rower, tylko poszalałeś z radości na pierwszych przejażdżkach, się wyrypałeś i rower się orypał, ale się oswoiłeś i nie przeszkadzało to później w jeździe 👍🚴🌳🌳

• +1 pomógł 1