smw44199 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) To się w ogóle jeszcze da sie kupić? Wrzuć sobie w kalkulator przełożeń i będziesz wiedział 😉 Tutaj możesz sobie porównać ramy: https://bikeinsights.com/ Edytowane 13 godzin temu przez smw44199 1 Cytuj
kazkyy Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Nie chyba właśnie nie ma go.. Dobra już bez kombinowania, chyba zdecyduje się na NULANE PRO, tylko jeszcze napisałem do sklepu odnośnie osprzętu, bo w informacjach jest ROWER CUBE NULANE PRO 56M SZA/CZA 23 | Rowerowy.pl *Ze względu na problemy łańcucha dostaw komponentów, rowery mogą być dostarczane ze zmienionym osprzętem względem w/w specyfikacji. *Specyfikacja i cena rowerów prezentowanych na naszej stronie internetowej może się różnić od dostępnych w sprzedaży. Towar prezentowany na stronie nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Więc musze się dowiedzieć czy dokładnie z takimi częściami by mi go przysłali. Cytuj
smw44199 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Dopilnuj wszystkich formalność z gwarancją (przeglądy na czas etc), bo jak strzeli Ci rama, żebyś nie miał problemów 👍 Cytuj
kazkyy Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowane) Jeśli chodzi o porównanie geometrii to nic mi to nie mówi Jeśli możesz to napisz mi proszę czy im bardziej agresywniejsza pozycja na rowerze tym wycieczki dłuższe stają się bardziej męczące? Stawiam na czystą rekreacje, ale lubię sobie stawiać wyzwania co do tempa, dlatego chciałbym osiągnąć ten kompromis. EDIT: Co do przeglądów to tam na stronie sklepu za dopłatą 50zł wykonują przegląd zerowy. Jest to konieczne jeśli chce mieć dłuższą gwarancje. To jest polityka CUBE'a. Edytowane 13 godzin temu przez kazkyy Cytuj
kazkyy Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Porozmawiałem jeszcze z osobami z rodziny którzy jeżdżą dość intensywnie na gravelach/fitness i raczej zdecyduje się na ten model CUBE 156400 Nulane C:62 SLX ale na używkę. Teraz pozostaje mi czekać i wypatrywać gdzieś w ogłoszeniach że ktoś sprzedaje. Koniecznie rozmiar 56. Cytuj
smw44199 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Kup sobie nowy rower, a nie wypierdziany używany i podrapany 😉 Cytuj
Turysta05 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu @kazkyy się nie przejmuj i kupuj nawet odrapany, gdy będziesz potem odsprzedawał, to powiedz, że miałeś nowy rower, tylko poszalałeś z radości na pierwszych przejażdżkach, się wyrypałeś i rower się orypał, ale się oswoiłeś i nie przeszkadzało to później w jeździe 👍🚴🌳🌳 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi