chester_jds Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia Ostatecznie siodełko i tak zawsze trzeba pod siebie ustawić, kwestia ciśnienia w jakimkolwiek układzie pneumatycznym, czy to opona, czy amortyzator, to też własne widzimisię. A bez pedałów to chyba defaultowo każdy rower się sprzedaje? Sprint-rowery ma opcję wysyłki roweru 100% gotowego do jazdy, ustawionego w pionie na europalecie: https://sprint-rowery.pl/czas-i-koszty-dostawy. Ale pewnikiem siodełko i tak trzeba ustawić 1 Cytuj
Pietrash Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia (edytowane) Dlatego napisałem to w cudzysłowie. Wiadomo że rower zamówiony online będzie potrzebował ustawienia kierownicy, ewentualny montaż koła ale takie rzeczy można zrobić samemu w domu. CUBE dorzuca pedały do roweru, przynajmniej w moich były. Edytowane 11 Stycznia przez Pietrash Cytuj
marcin_ostrów Napisano 11 Stycznia Napisano 11 Stycznia 6 godzin temu, Tyfon79 napisał: @cervandes bunt, który polega w sumie na powolnej likwidacji sklepów stacjonarnych co przekłada się na zwyżkę cen serwisowych by przetrwać to jest naprawę genialne w swoim założeniu🤣 Na zwyżkę cen serwisowych jest sposób : idziesz do wyspecjalizowanego srwisu , a nie do przysklepowego. Serwisuje swoje rowery w dwóch miastach ( takie tam komplikacje życiowe ) w Otwocku mam lokalny serwis od wszystkiego poza amortyzacją , w Krk od wszystkiego. Jeden dwuosobowy , drugi jednoosobowy , zero sklepu , klient przychodzi ze swoimi fantami albo jest decycja o sprowadzeniu z neta po kosztach. W Krk jesto o tyle specyficznie , że nawet nie ma szyldu na zewnątrz , klienci z polecenia . Terminy , nawet w sezonie , też do dogadania . Natomiast zakup części to inna bajka ...niestety niezbyt pozytywna jeśli chodzi o sklepy stacjonarne . Jasne , jestem w stanie zapłacić więcej jak coś potrzebuję od ręki , natomiast w rzeczywistości okazuje się że od ręki to 5 dni roboczych , jak dobrze pójdzie . Chciałem kupić głupie klocki do dominionów , w całej Polsce nie było . Ktoś tam oferował w cenie katalogowej " za parę dni, jak się uda " . W BD nie musiałem myśłeć czy się uda , 3 dni robocze i miałem paczkę . Cena 50% ..... 2 Cytuj
grzech1991 Napisano 12 Stycznia Napisano 12 Stycznia 12 godzin temu, chester_jds napisał: A bez pedałów to chyba defaultowo każdy rower się sprzedaje? cube, giant, rockrider ma w zestawie. Decathlon w zakupach stacjonarnych pyta się czy założyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi