MLECZORZ Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cześć, Przymierzam się do kupienia nowego roweru szosowego typu endurance i wpadły mi do oka dwa roweru dokładnie Van Rysel endurance EDR AF sword 2x10 i SENSA Veneto disc 105. Ogólnie to szukam roweru tak do raczej max 4000 ale jeżeli coś mi się spodoba to mogę dodatkowo dorzuci do 4300. Będzie to moja pierwsza szosa więc celuję w spokojna geometrię typu endurance żeby też wrazie czego wrzucić sobie szersze opony do komfortowej jazdy. Miałem już możliwość przetestowania w jeździe tego Van Rysela i osobiście bardzo fajnie mi się na nim jeździło plus dodatkowo ma on już 32 mm opony i prześwit na 38 mm co raczej ciężko dostać. Najbardziej mnie nurtuje ten osprzęt microshift, czy nie lepiej poszukać czegoś innego Shimano itp. zachęcam do podsyłania ofert które są waszym zdaniem warte uwagi. Cytuj
Mihau_ Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cytat i wpadły mi do oka dwa roweru dokładnie Van Rysel endurance EDR AF sword 2x10 i SENSA Veneto disc 105 tego nawet nie ma sensu porównywać, rysel na microshift i to jeszcze na mechanicznych hamulcach Cytuj
MLECZORZ Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu (edytowane) Ok Godzinę temu, Mihau_ napisał: tego nawet nie ma sensu porównywać, rysel na microshift i to jeszcze na mechanicznych hamulcach Ok a masz coś innego do polecenia? Edytowane 6 godzin temu przez MLECZORZ Cytuj
Mihau_ Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nic lepszego osprzętowo niż sensa za te pieniądze nie znajdziesz. Jak zależy ci na szerszej oponie to popatrz na superiory ale tam będzie napęd "tylko" 2x10 Cytuj
Przecietny Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu jest jeszcze starsza i nowsza wersja cube attain race na tiagrze 2x10. starsza wersja hamulce mechaniczne i pełna grupa Tiagra, nowszy model zintegrowany kokpit, niepełna grupa Tiagra bo korba pozagrupowa ale za to hamulce hydrauliczne. https://bikepark24.pl/Rower-Cube-Attain-Race-nightnblack.html https://rowerix.pl/szosowe/170-rower-szosowy-cube-attain-race-53cm-shimano-tiagra-2x10-trp-spyre-4054571369505.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi