PeresKTM Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Cześć w tym roku postanowiłem spróbować mleka MUC-OFF No Puncture Hassle od razu powiem nie jestem jakoś zadowolony z niego ale zużyć trzeba. Przechodząc do meritum czym myjecie zaschnięte mleko z ramy itp? Ipa odtłuszczacz ciepłą woda z płynem do naczyń/samochodowym/rowerowym nie daję rady trza szorować jak idiota a i tak nie zejdzie całe ... nigdy takiego problemu nie miałem z myciem mleka po paru dniach jak nie masz czasu od razu po powrocie umyć tego. Słucham jakiś porad Cytuj
Maciorra Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Yyyy. Lej mleko do opon, a nie na ramę?;) 1 2 Cytuj
cervandes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dokładnie, zmywacz do silikonu. Raz kolega do mnie przyjechał z dwutygodniowym stansem na ramie i próbowaliśmy ipa, benzyna... dopiero rozpuszczalnik do silikonów to ściągnął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi