brychu7 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam Jestem na kupnie nowego roweru. Stawiam raczej na cross chociaż jestem otwarty na propozycje. Jazda głównie ścieżki rowerowe, droga publiczna ewentualnie jakiś szuter. Wzrost 192, waga 95kg. Pierwotnie nakręciłem się na Giant Roam 1 2025, podoba mi się również Polygon Heist X7 ale chciałbym wersje RWR a raczej jest niedostępna i w którymś filmiku chłopaki mówili, że to raczej rower do 190cm. Im wiecej szukam zastanawiam się czy potrzebny mi przedni amortyzator i tu wchodzą w grę kolejne rowery typu Trek Dual Sport 3 gen 5 czy Trek FX 3. Jakieś sugestie dla wysokiej osoby? Do tej pory jeżdżę na Lazaro V3 integral ale tu pozycja mi nie do końca odpowiada. Czuje, że jestem zbyt pochylony do przodu. Cytuj
chudzinki Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Patrząc na rowery Lazaro w realu (bo niestety ich geometria jest objęta klauzulą top secret) to ich geometria nie jest agresywna. Wobec tego zalecam przymiarkę do nowego nabytku, bo zarówno Heist jak i Dual Sport wg mnie będą miały bardziej sportową pozycję. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 godziny temu Mod Team Napisano 3 godziny temu Dodaj Cube Nulane, a zamiast Heist sprawdź Path F4 - obowiązkowo z przymiarką, bo mam wrażenie, że robią rowery bardziej pod Azjatów (oficjalnie XL jest do 190 cm, ale nie wiem jaką masz budowę) Cytuj
porcelanowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Powitoł Co myślicie o unibike xenon? https://www.unibike.pl/xenon.html Cues po całości jeszcze u nas nie tak popularny, ale na zachodzie chwalą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi