D1ckSteele Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Heja, chcę się przenieść na stravę ale pierwsza próba nagrania jazdy wygląda jak niżej XD Wygląda jakby nie łapał gps, jakby się wieszał i odwieszał XD Do tej pory używałem Komoot, wszystko działało elegancko bez najmniejszego problemu. "Precise location" mam włączone. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 godzin temu Mod Team Napisano 10 godzin temu Dziwne, bo niby Strava nie jest mistrzem dokładności jeżeli chodzi o ślad, ale żeby narysowała coś takiego, to trzeba mieć pecha, albo jakiś problem sprzętowy (software, hardware)... 1 Cytuj
D1ckSteele Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Nie wygląda jak problem z tel albo gps'em bo komoot tą samą ścieżkę wytacza idealnie. załamka Cytuj
RabbitHood Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu https://suport.strava.com/hc/en-us/articles/216918967-Troubleshooting-Android-GPS-Issues Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi