Xzc Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowane) Witam, Szukam plecaka do jazdy MTB dosyć pojemnego z możliwością przypięcia kasku, do tej pory używałem camelbacka mulle natomiast w sobotę nóż który miałem w plecaku rozciął mi jego spód, był już mocno wysłużony bo miałem go od 2020 roku i szukam czegoś większego ten miał pojemność 12 l + 3l bukłak, fajnie jakby miał możliwość montażu bukłaka natomiast najlepiej jakby nie miał go w zestawie bo mam ten swój z camelbacka i bez sensu płacić za kolejny, ważne aby był wytrzymały i miał ok 20 l pojemności, prosiłbym o jakieś propozycje bo nie jestem zupełnie w temacie. Edytowane 19 godzin temu przez Xzc Cytuj
Greg1 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Ja kupiłem sobie jakieś dwa lata temu XLC 18 litrów i w sumie jestem zadowolony. Co prawda nie wykorzystuję go w mtb tylko w commutingu ale trzyma się pleców dobrze, jest dość wygodny (fakt, że nie jeździłem z nim kilka godzin ale jakąś godzinę czy półtorej jak po pracy wracałem do domu "na około" to tak), póki co nic się nie pruje. Nie wiem jak z przypięciem kasku. Nie jest to jakaś marka premium ale daje radę 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 19 godzin temu Mod Team Napisano 19 godzin temu https://allegro.pl/oferta/plecak-rowerowy-camelbak-h-a-w-g-pro-20-100-oz-czarny-15309430944?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=NTcyYWEzMjEtMzI2OC00YWYxLTgxY2QtNTAxNWVlNWJhMDU2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=69619523-9d29-4ed3-bd89-04845bc40e0a lub https://rowerowy.com/sklep/akcesoria/plecaki/plecaki/prod/dakine-seeker-18l?gQT=1 1 Cytuj
Xzc Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Ten camelback byłby idealny tylko da sie może go kupić bez bukłaka ? Bo mam dokładnie ten sam model z wcześniejszego plecaka Cytuj
Xzc Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Poczytałem troche o tym camelbacku i wygląda, że ciężko znaleźć coś lepszego, dzięki za propozycję już zamówiony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi