Partyk Napisano wczoraj o 20:12 Napisano wczoraj o 20:12 Witam Mam pytanko, chciałem spytać ogarniętych na co zwracać uwagę przy zakupie elektryka? Bo niby wiem ze moc silnika pojemność baterii itd ale tutaj znalazlem taką aukcję : https://allegro.pl/oferta/elektryczny-rower-gorski-48v-374-4wh-80km-250w-25km-h-skladany-certyfikatce-17671877670 I ciekawi mnie czemu taka mała cena? W tej cenie a nawet wyższej to widziałem w promocji "zwyklego gorala" storma x8 za trójkę . Rozumiem że w tym elektryku to wolnobieg i mechaniczne proste tarczówki ale jednak elektryki mają aku i silnik co powinno podbić cene. W tym nawet parametry nie odbiegają od innych elektryków bo ten pojedzie 80 km a takie za 4000 zl mogą do setki dobić. Podsumujac gdzie jest haczyk oprócz tego że to chińskie? 😂 Cytuj
Dokumosa Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Bo to jest zabawka jednorazowego użytku. Cytuj
Turysta05 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Dlaczego taki tani? @Partyk to jest źle sformułowane, powinno być: dlaczego taki drogi, skoro w Chinach jest 30% tańszy😂😂😂. Mój znajomy jeździ podobnym rowerem już ósmy rok, dba o niego i teraz "dojeżdża" drugą baterię😉. Jeżeli zadowolą cię wycieczki po najbliższej okolicy, to możesz pobić jego rekord, ale jeśli myślisz o takich eskapadach... ..to rozwalony rowerek, mała strata, ale zastanów się, czy nie skończysz w szpitalu🥴😢 1 Cytuj
michalr75 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu I te zdjęcia z oferty z jeżdżenia po skałach na semi-slickach, bezcenne 1 Cytuj
Galvatron Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To jest atrapa roweru elektrycznego, wykonana najtaniej, jak się da. Taki e-makrokesz. Ja bym się bał, żeby ten dziadowski napęd elektryczny się nie zapalił podczas ładowania i nie wywołał pożaru. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi