Endurfina Napisano wczoraj o 17:55 Napisano wczoraj o 17:55 Cześć, Poszedłem po rozum do głowy i odpuszczam przebudowę mojego enduracza na emtb. Cenowo nic na tym nie ugram a i rzeczywiście gra nie warta świeczki. Szukam jakiegoś uniwersalnego elektrycznego górala. Chcę zacząć eksplorować góry, więc zasięg koło 100km byłby super. Bardzo lubię zjeżdżać trasy typowo endurowe (uwaga! - nie latam paru metrowych hop a bardziej lubię pozjeżdżać techniczne trasy i zaliczyć jakies metrowe dropy, nic więcej) Uwielbiam prace zawieszenia foxa, ale nie oszukujmy się. W kwocie 20tyś zł - a tyle chciałbym przeznaczyć na elektryka nie znajdę nic na tym osprzęcie. Nie mniej, nie interesuje mnie żadna konkretna marka, chcę kupić możliwie na maksa dobrze wyposażony rower, który nada się na: podjazdy, zjazdy i po prostu góry. Czyli wycieczkowiec. Czy prócz obecnego na promocji Krossa Moona Boost 1.0 znajdę cos lepszego lub po prostu jakąś alternatywę? czy może spojrzeć na Lapierre ezesty który ma mały zasięg i baterie, ale w sumie druga waży 1.5kg więc można wrzucić do plecaka a i rower waży stosunkowo mało bo 19kg. Nawet tanio Wystawiony bo za 10-11 przez decathlon wisi obecnie.. Cytuj
kipcior Napisano wczoraj o 20:42 Napisano wczoraj o 20:42 Czemu nic nie znajdziesz na Foxie? A od czego są Niemcy czy inni Hiszpanie? Tylko trzeba się w cierpliwość uzbroić. https://www.bike-components.de/en/Scott/Patron-eRIDE-910-E-Mountain-Bike-p85321/?v=480-prism-misty-grey-matt-black Wprawdzie brzydki jak noc i tylko rozmiar S ale mieści się w budżecie nawet z wysyłką do PL. Cytuj
Tyfon79 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowane) Skoro brałeś się na zakupy u Chińczyka to raczej ogarniesz sobie bike-discount; https://www.bike-discount.de/en/radon-render-9.0-750-2. Pełne 29er, Bosch, Fox'y Performance i najważniejsze nie ma zakichanych kabli w sterach. U nas jak byś gdzieś namierzył poprzednią generację Treka Rail +8 to też warto nawet z lekką dokładką finansową. Edytowane 23 godziny temu przez Tyfon79 Cytuj
Endurfina Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Tym razem odpada zakup za granicą i wchodzi w grę tylko przez internet edit. Nie musi być fox, wchodzi w grę rockshox Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nadal szukaj w Treku albo jak już musi być na silniku Shimano to Dartmoora E-Thunderbird CF. Cytuj
Wojcio Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu Zobacz Focusy w Piwnicarowerowa.pl. Są na Shimano i foxach w pasującej ci cenie, jeśli trafisz rozmiar. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi