winhelm Napisano Niedziela o 15:25 Napisano Niedziela o 15:25 Witam wszystkich, czy ktoś miał do czynienia z tym miejskim elektrykiem ? Co sądzicie o takiej konfiguracji ? Jestem bliski zakupu, mam już ofertę u siebie, tylko zaklepać. https://www.ktm-bikes.at/de/e-bikes/detail/mx1230192511-macina-city-610-xl-us-51-mx1230192511-macina-city-610-xl-machine-grey-matt-sh-nexus-5-bosch-pt-cx6i4-2023 Cytuj
chrismel Napisano Niedziela o 16:18 Napisano Niedziela o 16:18 Prawie 30 kg. Bosch 4-gen. Od wielu miesięcy dostępna jest już 5-ta. Za podobne pieniądze można mieć rower prawie o połowę lżejszy: https://www.bike24.pl/produkty/862073 Cytuj
winhelm Napisano Niedziela o 17:19 Autor Napisano Niedziela o 17:19 Lżejszy ok . ale bez amortyzacji przedniej i tylniej. Po za tym misi być przekładnia w piaście. Cytuj
2marekm Napisano wczoraj o 06:17 Napisano wczoraj o 06:17 Też jestem wielkim zwolennikiem przekładni w piaście. Mam dwa rowery z tego typu przekładnią. Pierwszy zelektryfikowany przeze mnie ma 8 lat i wstyd powiedzieć, ale przez te wszystkie lata nigdy do niej nie zaglądałem (Nexus 7). Natomiast drugi ebike niedawno nabyty ma Nexus 8. Do trekkingu nie ma nic lepszego. 1 Cytuj
ArtGD Napisano wczoraj o 08:21 Napisano wczoraj o 08:21 Jakby ten rower był za 2500 €, to może bym wziął. Cytuj
nikbar1 Napisano wczoraj o 10:13 Napisano wczoraj o 10:13 16 godzin temu, winhelm napisał: Lżejszy ok . ale bez amortyzacji przedniej i tylniej. Po za tym misi być przekładnia w piaście. A gdzie on ma amortyzacje tylną, w sztyca ? no i co w tym rowerze waży tyle, mam coś w ten deseń i ważył 23kg, jakbyś jednak chciał potem gdzieś pojechać, np w pola ,lasy, jakieś wertepy, to lepiej szukać tzw SUVa, nawet są z prawdziwą amortyzacją z tyłu. Cytuj
winhelm Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu (edytowane) ma coś takiego pod siodłem jeździ się cudnie https://byschulz.com/product/g-2-st-parallelogram-suspension-seatpost-2/?lang=en 7 godzin temu, ArtGD napisał: Jakby ten rower był za 2500 €, to może bym wziął. cena spadła do 3200 Edytowane 22 godziny temu przez winhelm Cytuj
nikbar1 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Tak, tylko to możesz kupić osobno i zamontować do czegokolwiek ale w sumie jak Ci się podoba rower i cena to bierz . Rower jak rower, a czy to jest 5,4 czy smart to najmniejszy problem, właściwie to jeden ciul, tak samo się jeździ . Cytuj
winhelm Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 12 godzin temu, 2marekm napisał: Też jestem wielkim zwolennikiem przekładni w piaście. Mam dwa rowery z tego typu przekładnią. Pierwszy zelektryfikowany przeze mnie ma 8 lat i wstyd powiedzieć, ale przez te wszystkie lata nigdy do niej nie zaglądałem (Nexus 7). Natomiast drugi ebike niedawno nabyty ma Nexus 8. Do trekkingu nie ma nic lepszego. Dokładnie, nic nie masz na zewnątrz, zmieniasz biegi na światłach . W tym jest Nexus 5, ale po jeździe próbnej wychodzi że mega mocne przełożenia, inaczej zestopniowane spec. pod elektryka. Cytuj
Rowerzysta35 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Główna wada to że jest 3 razy za drogi. W tej cenie to mogli by gratis dorzucić mostek Redshift ShockStop i ekskluzywne siodełko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi