Gość Roman Napisano wczoraj o 13:29 Napisano wczoraj o 13:29 Pytanie w sumie już w temacie. Co doliczyć - cło/vat, czy może jeszcze antydumpingowe? Jedno życzenie mam - chciałbym usłyszeć tylko doświadczenia osób, które to przeszły. Opinie i interpretacje są zbyt rozbieżne. Dziękuję. Cytuj
0 pecio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jak kupisz to ali od razu naliczy do ceny wszystkie cła i podatki . Niczym się nie musisz przejmować. Tak samo jest na e-bay , amazonie itp. Cytuj
0 Eathan Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Warto mieć też na uwadze, że cło + vat może być zależny m.in. od sposobu dostawy. Warto czytać opis oferty. Cytuj
0 Talrand Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) 41 minut temu, pecio napisał: Jak kupisz to ali od razu naliczy do ceny wszystkie cła i podatki . Niczym się nie musisz przejmować. Tak samo jest na e-bay , amazonie itp. Tych słynnych 49% nie ma co się bać? Przeglądam dużo fajnych ofert na koła do mtb ale jak mi dowalą 1k do dopłacenia przy odbiorze to oferta mocno traci na atrakcyjności. Sprzedawcy piszą żeby używać 'Seller's Shipping Method' żeby unikać problemów ale czy to działa 100%? Edytowane 10 godzin temu przez Talrand Cytuj
0 Chociemir Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jeżeli się wybierze odpowiedni sposób wysyłki to "tych słynnych 49% nie ma co się bać".... 1 Cytuj
Pytanie
Gość Roman
Pytanie w sumie już w temacie. Co doliczyć - cło/vat, czy może jeszcze antydumpingowe?
Jedno życzenie mam - chciałbym usłyszeć tylko doświadczenia osób, które to przeszły. Opinie i interpretacje są zbyt rozbieżne.
Dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi