chudzinki Napisano Czwartek o 08:54 Napisano Czwartek o 08:54 Planuję zakupić dla córki taki rower https://www.giant-bicycles.com/us/stance-29-1-2022 Niech ktoś lepiej obeznany napisze jakie niespodzianki mogą w nim wyjść 🙂. Crest - jestem świadomy. Hamulce wystarczą. QR 141 - jestem (chyba) świadomy i będzie zmiana kół zgodnie z: Napęd wleci Deore/SLX zapewne 10-51. Jest tu coś z czym może być jeszcze problem? 🤔 Cytuj
olo850 Napisano Czwartek o 09:23 Napisano Czwartek o 09:23 Na amerykańskich portalach dostawał w recenzjach cięgi za słabo działające zawieszenie tylne (konstrukcje, nie sam damper). Mało współczesna geometria. Nie jeździłem ale dla mnie wystarczające powody żeby szukać czegoś innego. Coś jest nie tak z tym Trance którego chyba kupiliście? Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 09:33 Autor Napisano Czwartek o 09:33 @olo850, Liv Intrigue 1 ma młodsza, a teraz przyszedł czas na starszą 🙂. Liczy się kolor, waga no i cena... Starsza jeździ dużo łagodniej, więc oczekiwania nie są aż tak duże. Cytuj
NerfMe Napisano Czwartek o 09:53 Napisano Czwartek o 09:53 (edytowane) Jak XS albo L będą ok to ja kupiłem dziewczynie ten model, zobaczymy za ile przyjdzie, wczoraj zamawiałem, jeszcze dostępny: https://www.mount7.com/liv-pique-2-2022.html Przy czym geometrycznie jest do łagodniejszych zastosowań, ma mniej skoku, ale to wszystko wiesz;) Kolor chyba podobny, waga nizsza. Edytowane Czwartek o 09:55 przez NerfMe Cytuj
Galvatron Napisano Czwartek o 10:04 Napisano Czwartek o 10:04 Przerzutka SX jest kiepska, przez co możesz mieć problem ze zmuszeniem jej do poprawnego działania. Rozsądne minimum to NX lub Deore. Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 10:21 Autor Napisano Czwartek o 10:21 23 minuty temu, NerfMe napisał: Kolor chyba podobny No coś Ty! To zupełnie inny kolor 🤣. Żeby nie skończyło się tak jak z Intrigue 1 - na początku mówiła, że odpada, a jak się wyprzedały to oznajmiła, że jednak mógłby być... Tak na marginesie to S z tego. 1 Cytuj
NerfMe Napisano Czwartek o 10:32 Napisano Czwartek o 10:32 To niestety S nie ma, natomiast cena jest nie do przebicia. W CR chcą za ten model 8 tys. Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 10:43 Autor Napisano Czwartek o 10:43 W PL to szaleją z cenami... @NerfMe, sprawdzam regularnie mount7, bunnyhop (tam jest Stance), bikeinn i jak sobie przypomnę to inne. 1 Cytuj
NerfMe Napisano Czwartek o 11:10 Napisano Czwartek o 11:10 (edytowane) Tak swoją drogą, Ty zamawiałeś juz rower z Mont7? Ile czekałeś? Edytowane Czwartek o 11:10 przez NerfMe Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 11:19 Autor Napisano Czwartek o 11:19 Zamówiony 17.02 po południu, a 25.02 już był 🙂. 1 Cytuj
chudzinki Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Temat nieaktualny. Po negocjacjach i przemyśleniach stanęło na: Myślę, że ten jej spokojnie wystarczy, a wagowo powinien wyjść lepiej. Także ten tego - teraz szukam kółek 😀. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi