pprzemo Napisano Niedziela o 20:35 Napisano Niedziela o 20:35 (edytowane) 3 godziny temu, namiaD napisał: Gdzie można kupić ten rower z dodatkową baterią za 1zł? Na stronie Centrum Rowerowe jest tylko opcja za 1000zł, czyli z rowerem wychodzi 8999zł. Centrum Rowerowe w Poznaniu.Przy rowerze taka ladna karteczka (czerwona) ze dodaja baterie gratis. https://www.mobile-technologie.de/sonstiges-zubehoer-und-ersatzteile-fuer-e-bike-fahrrad-/39394-fuer-raymon-airray-e100-akku-adapterplatten-set-4053846521938.html . https://www.ebay.pl/itm/156710465198 Cytat *** Oryginalny zestaw płyt adaptera akumulatora *** Pasuje wyłącznie do akumulatora Yamaha ML500 Tak to faktycznie adapter do tej bateri za 30 euro..Skoro forumowicze znalezli to z jakiegos powodu CR nie szukalo tego adaptera lub nie maja. Edytowane Niedziela o 20:42 przez pprzemo nowe informacje Cytuj
Pat94 Napisano Poniedziałek o 12:08 Napisano Poniedziałek o 12:08 @Turysta05 przy klamce jest śruba dociskowa. Trzeba ją ustawić widać go na załączonej grafice. Cytuj
Pat94 Napisano Poniedziałek o 12:29 Napisano Poniedziałek o 12:29 Spowoduje że klamka nie będzie leciała do końca i będzie można zwiększyć ciśnienie cieczy w układzie. Cytuj
Turysta05 Napisano Poniedziałek o 12:44 Napisano Poniedziałek o 12:44 Ta śruba reguluje wysokość klamki, pomocna gdy ktoś ma małe dłonie. Ja nie mam tego problemu😉. @Pat94 u ciebie klamka zapadała się tak głęboko?? Podniosłeś ją? Cytuj
Pat94 Napisano Poniedziałek o 13:07 Napisano Poniedziałek o 13:07 @Turysta05 Po wyjęciu z pudełka klamka dotykała prawie gripa. Było tam z 0,5cm odstępu. Zapadała się znacznie bardziej niż lewa i miała martwą strefę. Po wyregulowaniu działa lepiej. Cytuj
Turysta05 Napisano Poniedziałek o 13:22 Napisano Poniedziałek o 13:22 Faktycznie kiepsko poskładali ten rower. Przyjrzyj mu się dobrze, czy śruby dokręcone, tarcze nie ocierają, hamulce zapowietrzone (miękkie). Ten w sklepie był dobrze ustawiony, jednak słabo hamował (moje porównanie), chyba z powodu klocków. Hamował gdy naprawdę zdrowo naciskałem, u siebie tego nie mam. Zjazd z jakiejś góry może zmęczyć☹️😲, albo dotrze hamulce😄👍. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi