pprzemo Napisano Niedziela o 20:35 Napisano Niedziela o 20:35 (edytowane) 3 godziny temu, namiaD napisał: Gdzie można kupić ten rower z dodatkową baterią za 1zł? Na stronie Centrum Rowerowe jest tylko opcja za 1000zł, czyli z rowerem wychodzi 8999zł. Centrum Rowerowe w Poznaniu.Przy rowerze taka ladna karteczka (czerwona) ze dodaja baterie gratis. https://www.mobile-technologie.de/sonstiges-zubehoer-und-ersatzteile-fuer-e-bike-fahrrad-/39394-fuer-raymon-airray-e100-akku-adapterplatten-set-4053846521938.html . https://www.ebay.pl/itm/156710465198 Cytat *** Oryginalny zestaw płyt adaptera akumulatora *** Pasuje wyłącznie do akumulatora Yamaha ML500 Tak to faktycznie adapter do tej bateri za 30 euro..Skoro forumowicze znalezli to z jakiegos powodu CR nie szukalo tego adaptera lub nie maja. Edytowane Niedziela o 20:42 przez pprzemo nowe informacje Cytuj
Pat94 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu @Turysta05 przy klamce jest śruba dociskowa. Trzeba ją ustawić widać go na załączonej grafice. Cytuj
Pat94 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Spowoduje że klamka nie będzie leciała do końca i będzie można zwiększyć ciśnienie cieczy w układzie. Cytuj
Turysta05 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ta śruba reguluje wysokość klamki, pomocna gdy ktoś ma małe dłonie. Ja nie mam tego problemu😉. @Pat94 u ciebie klamka zapadała się tak głęboko?? Podniosłeś ją? Cytuj
Pat94 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu @Turysta05 Po wyjęciu z pudełka klamka dotykała prawie gripa. Było tam z 0,5cm odstępu. Zapadała się znacznie bardziej niż lewa i miała martwą strefę. Po wyregulowaniu działa lepiej. Cytuj
Turysta05 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Faktycznie kiepsko poskładali ten rower. Przyjrzyj mu się dobrze, czy śruby dokręcone, tarcze nie ocierają, hamulce zapowietrzone (miękkie). Ten w sklepie był dobrze ustawiony, jednak słabo hamował (moje porównanie), chyba z powodu klocków. Hamował gdy naprawdę zdrowo naciskałem, u siebie tego nie mam. Zjazd z jakiejś góry może zmęczyć☹️😲, albo dotrze hamulce😄👍. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi