Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, namiaD napisał:

Gdzie można kupić ten rower z dodatkową baterią za 1zł? Na stronie Centrum Rowerowe jest tylko opcja za 1000zł, czyli z rowerem wychodzi 8999zł. 

Centrum Rowerowe w Poznaniu.Przy rowerze taka ladna karteczka (czerwona) ze dodaja baterie gratis.

https://www.mobile-technologie.de/sonstiges-zubehoer-und-ersatzteile-fuer-e-bike-fahrrad-/39394-fuer-raymon-airray-e100-akku-adapterplatten-set-4053846521938.html

.

https://www.ebay.pl/itm/156710465198

Cytat

*** Oryginalny zestaw płyt adaptera akumulatora ***

Pasuje wyłącznie do akumulatora Yamaha ML500

Tak to faktycznie adapter do tej bateri za 30 euro..Skoro forumowicze znalezli to z jakiegos powodu CR nie szukalo tego adaptera lub nie maja.

Edytowane przez pprzemo
nowe informacje
Napisano

@Turysta05 Po wyjęciu z pudełka klamka dotykała prawie gripa. Było tam z 0,5cm odstępu. Zapadała się znacznie bardziej niż lewa i miała martwą strefę. Po wyregulowaniu działa lepiej. 

Napisano

Faktycznie kiepsko poskładali ten rower. Przyjrzyj mu się dobrze, czy śruby dokręcone, tarcze nie ocierają, hamulce zapowietrzone (miękkie). Ten w sklepie był dobrze ustawiony, jednak słabo hamował (moje porównanie), chyba z powodu klocków. Hamował gdy naprawdę zdrowo naciskałem, u siebie tego nie mam. Zjazd z jakiejś góry może zmęczyć☹️😲, albo dotrze hamulce😄👍.