Calder Napisano 4 Maja Napisano 4 Maja Od kilku lat używam lampki Knog Plus i jak dla mnie jest rewelacyjna. Niestety gumki do mocowania uchwytu na sztycy przetarły się i nie mogę ich znaleźć. Na allegro wyskoczyły mi jedynie do Knog Blindera a nie wiem czy to ten sam rozmiar. Wie ktoś gdzie coś takiego dostać aby pasowało do tego uchwytu? Cytuj
RabbitHood Napisano 4 Maja Napisano 4 Maja W każdym sklepie z narzędziami kupisz takie oringi/gumki. A na upartego to na pincet domowych sposobów przymocujesz. Cytuj
Calder Napisano 4 Maja Autor Napisano 4 Maja Dzięki że mnie tak odmłodziłeś ale pomyliłeś się o jakieś 20 lat. A co do oringów już próbowałem ale problem z nimi jest taki że one są dużo sztywniejsze od tych oryginalnych gumek i podejrzewam że bardzo szybko pękną a nie chciałbym zgubić tego w trasie. Te oryginalne wytrzymały jakieś 3 lata dlatego zależało mi na czymś podobnym. Cytuj
Maciorra Napisano 4 Maja Napisano 4 Maja Oringi EPDM - wytrzymałe na UV i temperatury jakie zwykły rower może spotkać w ciągu roku. Dobierz sobie rozmiar i kup kilka sztuk na zapas... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi