chudzinki Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia (edytowane) Gdyby komuś gdzieś rzuciła się w oczy jakaś promocja to proszę o cynk, ale to dla córki i kolor ma ogromne znaczenie... Generalnie odpadają czarne, bardzo ciemne i białe (chociaż jasnych w ostatnich latach chyba nie było...). Bo żeby ktoś chciał się pozbyć nowego lub idealnej używki to chyba mogę zapomnieć 😀. Edytowane 23 Kwietnia przez chudzinki
wr81 Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia Ale jak to tak, przecież miało nie być nowego wątku Giant Liv tradycyjnie najlepsze oferty w Mount& i bunnyhop ale raczej brak rozmiarów na Cube jest https://www.staterabikes.com/p/cube-ams-one11-c-68x-pro-29-inch-652500S w dość dobrej cenie ale po pierwsze kolor dość ciemny a po drugie nie ma chyba z tego sklepu wysyłki do PL i się trzeba bawić z pośrednikami.. 1
chudzinki Napisano 24 Kwietnia Autor Napisano 24 Kwietnia @wr81, należy Ci się słowo wyjaśnienia - tak pisałem, ale miałem na myśli wątek techniczny, a tu jest finansowy 😀. Ten kolor Cube został zaakceptowany przez córkę, ale moje konto zbanowało tą cenę 😉. Gdzie czasy gdzie na Bike Discount był poniżej 2000 E (nie pamiętam dokładnie ile)...? Jedyny kolor Intrigue, który podchodzi to https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/liv-intrigue-1-29-deore-xt-2021-rower-gorski/140966390/p ... Myślałem, że z tą młodszą będzie ciężko, z tą starszą to przypał całkowity...
wr81 Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia Hmm nie pamiętam ceny Cube z Bike Discount ale nie jestem pewien czy to było poniżej 2000EUR... na pewno było poniżej 10000PLN i zauważalnie więcej niż Trance/Intrigue Na pepperze nie ma tej oferty a te z innych sklepów >2000EUR
chudzinki Napisano 24 Kwietnia Autor Napisano 24 Kwietnia @wr81, wydaje mi się, że było ok. 1900 E, ale nie będę się dochodził, bo nie to chodzi 🙂. Było, minęło i tak wtedy nie było rozmiarów. Czekam, może się coś pojawi ciekawego. Póki co ma na czym jeździć. Gdyby się przemogła na tego https://www.mount7.com/liv-intrigue-1-2022.html to już byłby w drodze 🙂.
wr81 Napisano 24 Kwietnia Napisano 24 Kwietnia Ten linkowany Liv jest tylko w M i L, a miał być przecież S? Chyba że Livy są mniejsze od zbliżonych Giantówi ma być znowu M... Co do dostępności tego Liva niebieskiego z 2021 to można sprawdzać, zarówno na bunnyhop i mount7 dostępność poszczególnych modeli znikała i wracała po jakimś czasie z powrotem..
chudzinki Napisano 24 Kwietnia Autor Napisano 24 Kwietnia (edytowane) S w Trance to prawie to samo co M w Intrigue. Ten model Intrigue ma Fox 36 i XT, więc dla mnie to zbytek, a na niższą cenę nie liczę... @wr81, sprawdzam dość regularnie 🙂. Edytowane 24 Kwietnia przez chudzinki
spidelli Napisano 27 Kwietnia Napisano 27 Kwietnia @chudzinki Jak córka podrośnie do M-ki to mam prawie nieużywane amelinuim na zbyciu
chudzinki Napisano 28 Kwietnia Autor Napisano 28 Kwietnia Przekonwertuj do S to pogadamy 😀. @spidelli, patrząc na tempo wzrostu i wiek to mam nadzieję, że to będą już rowery docelowe... 1
Mod Team KrissDeValnor Napisano Środa o 16:51 Mod Team Napisano Środa o 16:51 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi