Kamael Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia Dzień dobry, szukam sensownego sprzętu do około 1k. Z ważnych funkcji, chcę, żeby dało się wgrać trasę ze Stravy na ustawki, działał z radarem, pulsometrem, czujnikiem kadencji, trenażerem wahoo kickr core. Fajnie jak będzie umiał mi pomóc w trasie jak się gdzieś zgubie na solo YOLO ride. Zastanawiam się pomiędzy garminem explorer 2, magene C606, igs630. Cytuj
keltu Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Jeśli igs to zdecydowanie igs630s a nie zwykły 630, najważniejsza różnica jest taka że potrafi przeliczać trasę po zjechaniu z kursu czego zwykła 630 nie potrafi. Moim zdaniem to bardzo ciekawy sprzęt tym bardziej że na obecnych promocjach na Ali można go spokojnie dostać w okolicy 650 zł. Edytowane 18 Kwietnia przez keltu Cytuj
Kamael Napisano 18 Kwietnia Autor Napisano 18 Kwietnia @keltu jedna mała literka i taka różnica korzystasz z niego? Ma jakieś bolączki, o których warto wiedzieć? Cytuj
keltu Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia Nie korzystam, ja mam BSC300 (no w drodze do mnie) Cytuj
chrismel Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia Ja bym nie kombinował tylko brał Garmina. Kiedyś na rynek weszło Mio. Potem okazało się że nie ma aktualizacji map. W Garminie masz wsparcie, realną gwarancję i brak niespodzianek w stylu Mio. 1 Cytuj
keltu Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia 7 godzin temu, Kamael napisał: @keltu jedna mała literka i taka różnica korzystasz z niego? Ma jakieś bolączki, o których warto wiedzieć? Polecam przeczytać https://gravel.love/2024/07/igpsport-igps630s-to-bardzo-udana-konstrukcja-lukasz-klimaszewski-recenzja/ Cytuj
chudzinki Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia 10 godzin temu, chrismel napisał: Ja bym nie kombinował tylko brał Garmina Też bym nie kombinował szczególnie dla kogoś kto pisze: 17 godzin temu, Kamael napisał: na ustawki, działał z radarem, pulsometrem, czujnikiem kadencji, trenażerem wahoo kickr core. I piszę to jako amator, użytkownik Magene C606 i przyszły użytkownik XOSS Nav Plus 🙂. Cytuj
Kamael Napisano Wtorek o 09:39 Autor Napisano Wtorek o 09:39 Zawsze jakaś sugestia, jak by wszyscy chwalili Garminy to bym się nie zastanawiał, ale ostatnio jest sporo negatywnych komentarzy, kilka znanych się przesiadło na wahoo. Trudna kwestia bo chce kupić coś sensownego i mieć spokój na kilka lat. Da się tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi