Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry, szukam sensownego sprzętu do około 1k.

Z ważnych funkcji, chcę, żeby dało się wgrać trasę ze Stravy na ustawki, działał z radarem, pulsometrem, czujnikiem kadencji, trenażerem wahoo kickr core.

Fajnie jak będzie umiał mi pomóc w trasie jak się gdzieś zgubie na solo YOLO ride.

Zastanawiam się pomiędzy garminem explorer 2, magene C606, igs630.

Napisano (edytowane)

Jeśli igs to zdecydowanie igs630s a nie zwykły 630, najważniejsza różnica jest taka że potrafi przeliczać trasę po zjechaniu z kursu czego zwykła 630 nie potrafi.

Moim zdaniem to bardzo ciekawy sprzęt tym bardziej że na obecnych promocjach na Ali można go spokojnie dostać w okolicy 650 zł.

Edytowane przez keltu
Napisano

Ja bym nie kombinował tylko brał Garmina. Kiedyś na rynek weszło Mio. Potem okazało się że nie ma aktualizacji map. W Garminie masz wsparcie, realną gwarancję i brak niespodzianek w stylu Mio.

• +1 pomógł 1
Napisano
10 godzin temu, chrismel napisał:

Ja bym nie kombinował tylko brał Garmina

Też bym nie kombinował szczególnie dla kogoś kto pisze:

17 godzin temu, Kamael napisał:

na ustawki, działał z radarem, pulsometrem, czujnikiem kadencji, trenażerem wahoo kickr core.

I piszę to jako amator, użytkownik Magene C606 i przyszły użytkownik XOSS Nav Plus 🙂

Napisano

Zawsze jakaś sugestia, jak by wszyscy chwalili Garminy to bym się nie zastanawiał, ale ostatnio jest sporo negatywnych komentarzy, kilka znanych się przesiadło na wahoo.
Trudna kwestia bo chce kupić coś sensownego i mieć spokój na kilka lat. Da się tak?