dawidw555 Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca (edytowane) Siemka, zastanawiam się nad kupnem mtb/crossa do 4000 zł. Głównie jazda po wiejskich drogach asfaltowych, ale dość często też wyboiste drogi polne/leśne. Powiedzmy w proporcji 70/30. Jestem raczej laikiem w technikaliach rowerowych, choć troche już poczytałem (prosze o wyrozumiałość :D), traski najczęściej 25/35 km. Wzrost 187, waga 90. Mam na oku: - Sensa Merano Evo SLE - Kellys Gate 30 - Polygon Heist X7 - Cube Attention SLX A może polecicie coś lepszego do 4k? Edytowane 18 Marca przez dawidw555 Cytuj
keltu Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca (edytowane) https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-8.0-3 i wrzucić większy blat jak będzie brakowało na płaskim. Chociaż jeśli zamierzasz jeździć głównie po asfalcie jak piszesz to poszedłbym w tego Polygona. Edytowane 18 Marca przez keltu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi