Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Rafał87 napisał:

Szkoda tylko że ten Servo King ma tylko 2GB ramu i 16GB pamięci

Za taką cenę i do takich zastosowań to powinno styknąć:

2 godziny temu, RabbitHood napisał:

Właśnie cały pic polega na tym, żeby wgrać tam tylko stravę i nic więcej.

albo Locusa i może Komoota w moim przypadku 🙂.

Edytowane przez chudzinki
  • Mod Team
Napisano

Zainspirowany tym Servo Kingiem (u nas niedostępny na popularnym portalu), kupiłem Sayos Zokoe - 3", Android 9, 3 GB Ram, 64 GB pamięci, bateria 2600 mAh (według AccuBattery - niestety zdrowie 74% i pojemność aktualna 1911 mAh, co niewiele się różni od opisu sprzedawcy, czyli 2000 mAh). Chciałem zaoszczędzić na przesyłce z GB - 5 dych, i przy okazji na czasie, więc wziąłem z Polski powystawowy (z przesyłką 190 zł - w praktyce 39 zł taniej niż z GB). Od 5 do 100% ładował się 3:18, a po ponad 5 g. używania z włączoną Stravą i kilkoma zdjęciami (na chwilę wszedłem w mapy Google Go), bateria zeszła z 90 do 55% (8 -10 stopni, ale podczas jazdy był w kieszeni). Nie wiem, czy to kwestia modułu GPS, ale miejscami wariował i rysował szlaczki w miejscu, gdzie np. robiłem zdjęcia i kilka, kilkanaście kroków (na prostej ulicy walnął ślad pijanego węża). Jako ciekawostka : nie wiem dlaczego mam język niemiecki w apce Stravy ;), no i podobno działa tylko w T-mobile. 

PS  kiepska widoczność w przebłyskach zza chmur