ernorator Napisano 30 Czerwca Napisano 30 Czerwca Weekend poranne jazdy ~5-9, teraz ostatni tydzień przed urlopem to nie mam czasu się po tyłku podrapać. 1 Cytuj
pecio Napisano 30 Czerwca Autor Napisano 30 Czerwca Jest jeszcze jeden plus nocnych jazd. Daje z siebie wszystko , nie muszę się szanować bo od razu na koniec pod prysznic i w pierzynę . Cytuj
chopmaz Napisano 24 Sierpnia Napisano 24 Sierpnia Kupiłem niedawno wentylator do trenażera Cycplus F1. Wcześniej korzystalem ze zwykłego podłogowego 70W. Ale nie dawał rady, przy mocniejszym kręceniu lało się ze mnie. Chciałem dokupić drugi, trochę mocniejszy, ale natknąłem się na tego Cycplusa i to ustrojstwo jest świetne. Dopiero dwa razy z niego korzystałem, ale jest bez porównania lepiej niż z wentylatorem. Ten drugi wylądował za plecami. Co mnie przekonało to to, że można regulować wysokość i jest dość cichy. Cena też mniejsza niż Wahoo czy Elite, kupiłem za ok 770 zł. Jak ktoś się mocno poci to można rozważyć. Cytuj
pecio Napisano 27 Sierpnia Autor Napisano 27 Sierpnia @chopmaz piszesz o tym ? A jak ma się w nim sterowanie automatyczne ( pulsem ,etc ) ? Cytuj
chopmaz Napisano 27 Sierpnia Napisano 27 Sierpnia (edytowane) @szajbna nie ma, z wentylatorów to chyba tylko ten od Elite ma @pecio tak, ten pierwsza jazda, sterowałem pilotem a podczas drugiej ustawiłem w aplikacji, żeby sterował nadmuchem za pomocą mocy na razie działało to bez problemu, więcej będę mógł powiedzieć za jakiś czas Edytowane 27 Sierpnia przez chopmaz 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi