chudzinki Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Może to jest to ? 😨 No nic, co się nie zjedzie to się sprowadzi. Nie pierwsze i nie ostatnie... Jak się uda w tym roku to z pewnością pojadę tam ja i młodsza córka, więc luz 🙂. Cytuj
Maciorra Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tak, to może być zielony. Rynnę masz tutaj: Film nie oddaje nachylenia. To wredny kawałek, zwłaszcza na mokro, a lubi tam być mokro:) Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowane) Eeee, Panie, toż to się sprowadza 😀. @Maciorra, a jesteś w stanie Ty albo ktoś inny, określić, który to dokładnie fragment? 13 godzin temu, Tyfon79 napisał: Masz taką opcję od Mędralowej czy Hali Kamińskiego jak tam wolisz tam i z powrotem; https://mapa-turystyczna.pl A dopytam jeszcze @Tyfon79: kierunek jest przypadkowy czy sprawdzony? EDIT. Chyba już wiem! To będzie to: ? Bo patrząc na heat mapę to by tak to wyglądało i od początku tak rysowałem 😀 Edytowane 2 godziny temu przez chudzinki 1 Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jak idzie o zielony to początek i koniec jest ok. Środek to wąski trawers w rezerwacie co widać na filmie. Potęguje problemy z płynna jazdą ciągła tam wilgoć więc najlepiej jechać tak jak obecnie jak jest sucho. Nawet ja tam sporo robiłem z buta to się zwyczajnie przejdziecie i tyle. Co do Rynny ze Śmietanowej to raczej z rowerem tam się ciężej schodzi niż zjeżdża więc jak ktoś tego nie umie to trzeba objechać tym co pisał @Wojcio. Przecież tak mi się zdaje będziecie zaczynać gdzieś w Zawoi to "obejścio-objazd" do czerwonego sobie obczaicie jak już. Od strony Mosornego to już właściwie droga w 3/4-tych i zaczyna tam gdzie żółty odbija ostro do góry w lewo a kończy na czerwonym szlaku. Co znaczy "sprawdzony"? To część mojej corocznej trasy na rozpoczęcie sezonu bo widoki i klimat tych miejsc to absolutny naj w Beskidach. Jedyna większa trudność to odcinek trawersu z Kamińskiego na Klekociny ale to krótki odcinek wiec na spokojnie. Do góry też jest fajnie i w pół godzinki max z Klekocin jesteście pod Tabakowym. Tylko najlepiej jechać jak jest przeschnięte bo to niestety ulubione tereny do jazdy tej hołoty z 4x4. 2 Cytuj
Maciorra Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Rynna w kółku, objazd od żółtego przez czerwony w kierunku Cyla pociągnięty na niebiesko. Edytowane 2 godziny temu przez Maciorra cholerna autokorekta:) 1 Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Tyfon79 napisał: Co znaczy "sprawdzony"? Chodziło mi to czy wyrysowałeś z pamięci czy jeździsz? Co wyjaśniłeś 🙂. Czyli przy rysowaniu uwzględnię taki kierunek jazdy. @Maciorra, wszystko jasne! 👍 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi