Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może to jest to 

?

😨

No nic, co się nie zjedzie to się sprowadzi. Nie pierwsze i nie ostatnie...

Jak się uda w tym roku to z pewnością pojadę tam ja i młodsza córka, więc luz 🙂.

Napisano (edytowane)

Eeee, Panie, toż to się sprowadza 😀.

@Maciorra, a jesteś w stanie Ty albo ktoś inny, określić, który to dokładnie fragment?

13 godzin temu, Tyfon79 napisał:

Masz taką opcję od Mędralowej czy Hali Kamińskiego jak tam wolisz tam i z powrotem; https://mapa-turystyczna.pl

A dopytam jeszcze @Tyfon79: kierunek jest przypadkowy czy sprawdzony? 

EDIT. Chyba już wiem! To będzie to:

image.thumb.png.957753a7cad59a580be48acf277be9bf.png

?

Bo patrząc na heat mapę to by tak to wyglądało i od początku tak rysowałem 😀

Edytowane przez chudzinki
  • +1 pomógł 1
Napisano

Jak idzie o zielony to początek i koniec jest ok. Środek to wąski trawers w rezerwacie co widać na filmie. Potęguje problemy z płynna jazdą ciągła tam wilgoć więc najlepiej jechać tak jak obecnie jak jest sucho. Nawet ja tam sporo robiłem z buta to się zwyczajnie przejdziecie i tyle. Co do Rynny ze Śmietanowej to raczej z rowerem tam się ciężej schodzi niż zjeżdża więc jak ktoś tego nie umie to trzeba objechać tym co pisał @Wojcio. Przecież tak mi się zdaje będziecie zaczynać gdzieś w Zawoi to "obejścio-objazd" do czerwonego sobie obczaicie jak już. Od strony Mosornego to już właściwie droga w 3/4-tych i zaczyna tam gdzie żółty odbija ostro do góry w lewo a kończy na czerwonym szlaku. 

Co znaczy "sprawdzony"? To część mojej corocznej trasy na rozpoczęcie sezonu bo widoki i klimat tych miejsc to absolutny naj w Beskidach. Jedyna większa trudność to odcinek trawersu z Kamińskiego na Klekociny ale to krótki odcinek wiec na spokojnie. Do góry też jest fajnie i w pół godzinki max z Klekocin jesteście pod Tabakowym. Tylko najlepiej jechać jak jest przeschnięte bo to niestety ulubione tereny do jazdy tej hołoty z 4x4. 

• +1 pomógł 2
Napisano (edytowane)

Rynna w kółku, objazd od żółtego przez czerwony w kierunku Cyla pociągnięty na niebiesko.

Screenshot_20250819-112622.png

Edytowane przez Maciorra
cholerna autokorekta:)
  • +1 pomógł 1
Napisano
5 minut temu, Tyfon79 napisał:

Co znaczy "sprawdzony"?

Chodziło mi to czy wyrysowałeś z pamięci czy jeździsz? Co wyjaśniłeś 🙂. Czyli przy rysowaniu uwzględnię taki kierunek jazdy.

@Maciorra, wszystko jasne! 👍

• +1 pomógł 1