keltu Napisano 26 Lipca 2023 Napisano 26 Lipca 2023 1 godzinę temu, rowerowyDummie napisał: Dzięki, rower wygląda na wypas jak za te pieniądze. Niestety brak dealera w Szczecinie To jest oficjalny sklep producenta (z Niemiec) zakupujesz na ich stronie i w podsumowaniu będziesz miał do wyboru sklep do którego rower zostanie przesłany i przygotowany, a w Szczecinie jak najbardziej mają swoich dealerów.
rowerowyDummie Napisano 26 Lipca 2023 Autor Napisano 26 Lipca 2023 Cytat To jest oficjalny sklep producenta (z Niemiec) zakupujesz na ich stronie i w podsumowaniu będziesz miał do wyboru sklep do którego rower zostanie przesłany i przygotowany, a w Szczecinie jak najbardziej mają swoich dealerów. Ten punkt w Szczecinie jest chyba tylko od elektryków. W każdym razie, przy finalizowaniu zamówienia nie ma go dostępnego.
chudzinki Napisano 30 Lipca 2023 Napisano 30 Lipca 2023 A czy ktoś zna realną wagę Explore 540? @Dokumosa, @cervandes, czy któryś z Was nie kupił go dla syna? Coś mi się przewija przed oczami 🙂.
cervandes Napisano 30 Lipca 2023 Napisano 30 Lipca 2023 @chudzinki - tak, ważyłem, ale nie pamiętam. Jutro sprawdzę.
cervandes Napisano 31 Lipca 2023 Napisano 31 Lipca 2023 @chudzinki - rozmiar M rockridera EXPL 540 z minimalnymi zmianami, tj dodanie koszyka na bidon - zmiana topcapa w mostku + do połowy zajechana tylna opona - waży 13,34kg. I tu uwaga ode mnie: amortyzator w tym rowerze (xfusion) był suchy jak pustynia. Żadnych śladów smaru na uszczelkach i ani krzty oleju na piankach.
chudzinki Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 @cervandes, a jeszcze jedno - jest opcja zmieszczenia blatu 34t...?
cervandes Napisano 8 Sierpnia 2023 Napisano 8 Sierpnia 2023 @chudzinki myślę, że tak, tyle tylko, że do korby M4100/5100 nie ma ori zębatek 34T - max jest 32T:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.