Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O kurczę, ale pcham się do centrum. Tyle ze sciezki. 

@vincek az mi się przegladarka zawiesiła, bo Twój gpx nie ma linii tylko waypointy :) 

Tam przy zachodnim po prostu gęsto jest, to są głowne arterie miasta, potem jechac gdzieś na Prymasa, no niby sam napisałeś najszybciej, ale ruch miejski 110%

Napisano (edytowane)

Na spokojnie, tam są szerokie, proste i dobre ścieżki. Ruch na wakacjach do przeżycia bez problemu.

Edytowane przez vincek
Napisano

Usunalem waypointy, troche w centrum lekko poprawilo mi.

Ale taki zygzak Dobre to? Sciezki sciezkami, a duzo swiatel? .Zalaczam gpx, akurat tu w druga strone.. Duzo zawijasow. 30km, ale pewnie ponad 2 godziny w trasie?

Jeszcze mysle o tej opcji od Lotniska, od KOR, do Zachodniego i przez Prymasa. Na pewno czas tez sie liczy, no i w godzinach szczytu bede w samej Warszawie,..... 

Warszawa -_ Piaseczno (29,9 km).gpx

Napisano

Mega chaotycznie piszesz.

Tak jak Ci pisałem. Czego się spodziewasz po wielkim mieście? Dodatkowo, ścieżki przecież były stopniowo dokładane do infrastruktury, a nie miasto projektowane razem z nimi.

Tak, w mieście są światła. Zygzaki też są. A na ścieżkach są inni ludzie.

Piszesz jakbyś miał jakiś atak paniki, a tu chodzi o przejechanie przez miasto, po bezpiecznych DDR...

Napisano

@ChuChu chaos mam bo oczy mam slabe i zawsze mam gdzies w glowie, że wezmę rower do mpk w ostatecznosci i nie będe was zatruwał. A panike bede mial, jak ze smartfona nie odczytam to co chcę. Jak wyżej, lubię długie dystanse, ale to dla mnie zagadka. Jesli będzie ok, w przyszlosci nie będzie stresu. Dojazd do Warszawy mam taki sobie tak czy siak, DK i DW przecietne, waskie, w dodatku wzdłuż S7 bocznymi jakimiś szlaczkami. Zrozumcie mnie, gdybym pytał o samą Warszawę po wyjściu z rowerem z pociągu, to nie ma sprawy. 

Napisano

Dzięki Wam wszystkim.

Generalnie w tym wszystkim też czas mnie trochę ciśnie, szukając jak najlepszej drogi miałęm na uwadze aby nie tracić nerwów, a następnego dnia powrót.

To nie maraton, a dla przyjemności.

Tak czy siak. Moderatora proszę o skasowanie tematu i odesłąnie go w czorty, za ten mój chaos :voodoo:

Pozdrawiam. 

Napisano
2 godziny temu, iks napisał:

@ChuChu chaos mam bo oczy mam slabe i zawsze mam gdzies w glowie, że wezmę rower do mpk w ostatecznosci i nie będe was zatruwał. A panike bede mial, jak ze smartfona nie odczytam to co chcę. Jak wyżej, lubię długie dystanse, ale to dla mnie zagadka. Jesli będzie ok, w przyszlosci nie będzie stresu. Dojazd do Warszawy mam taki sobie tak czy siak, DK i DW przecietne, waskie, w dodatku wzdłuż S7 bocznymi jakimiś szlaczkami. Zrozumcie mnie, gdybym pytał o samą Warszawę po wyjściu z rowerem z pociągu, to nie ma sprawy. 

Dasz sobie radę. Ścieżki naprawde są widoczne, bo w sporej mierze są asfaltowe, a w najgorszym przypadku z kostki brukowej.

Jak masz zamiar jechać taki kawał do Warszawy, to i po samym mieście jakoś ogarniesz.

Tylko mówiąc uczciwie... w Warszawie nie ma czego oglądać. Jeżeli nie byłeś, to warto zahaczyć o Stare Miasto i w zasadzie tyle.

Napisano

Jak to nie ma czego oglądać?   Są dziewczyny w letnich sukienkach, Lamborghini nocą wyje, sklep Rentrumcerowe.pl za lotniskiem taaki duży, syrenka, palemka, Muzem Narowerowe obok gdzie pięknie skrzypi parkiet, Zakłady Norblina albo Elektrownia w której paszą się banany, poklejona brudem Marszałkowska, szklane domy przy Towarowej, Muzeum Powstania dla juniorów bez historii, Powązki dla chwili cienia i wiecznego odpoczynku, i w ciól ból remontów ulic! Warszawa jest pełna miasta, tętni nad poziom nasz Polski nieprzyziemny, jest miastem bez wyobraźni planu pomysłu i zarządu gdzie krzty nie ma wizji Lema.  

• +1 pomógł 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...