chmielik Napisano 8 Kwietnia 2023 Napisano 8 Kwietnia 2023 Witam, Panie , Panowie , nie znam się na temacie więc potrzebuję Waszej rady . Mianowicie w rowerze dziecko zniszczyło przerzutkę tylną . Jest powyginana jak i jeden ząbek w kółku przerzutki jest wyłamany. Rower był parę lat temu sprowadzony z US , jest to model Mongoose DXR 21''., Przerzutka tylna Shimano , modelu nie znam , napisane jest na niej SIS SHIMANO INDEX SYSTEM (Foto w załączniku ). Nigdzie w internecie nie znalazłem takiej , pewnie dlatego że już jej nie produkowana. I w końcu pytanie, jaką przerzutkę mogę kupić zamiennie ?. Nie chodzi mi tu o profesjonalny sprzęt ale o przerzutkę dla 8 latka który w zasadzie uczy się jednocześnie dobijając rower.Chciałbym tu znaleźć złoty środek między jakością a ceną. Która przerzutka będzie pasowała ? Dziękuję za pomoc.
Mod Team sznib Napisano 8 Kwietnia 2023 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2023 Jak ma być po taniości: https://allegro.pl/oferta/przerzutka-tylna-shimano-rd-ty300d-6-7-8-rz-sruba-12543266197
RabbitHood Napisano 8 Kwietnia 2023 Napisano 8 Kwietnia 2023 Podejrzewam, że turnej będzie działał o niebo lepiej niż ten pozagrupowy SIS.
Greg1 Napisano 8 Kwietnia 2023 Napisano 8 Kwietnia 2023 Nie wiem jak ta RD-TY300 ale ja mam Shimano Tourney RD-TX800 w commuterze i działa bardzo dobrze więc dla dzieciaka do dobijania brałbym tą poleconą powyżej Shimano Tourney RD-TY300 - i tak pewnie za miesiąc czy dwa rozwali
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.