Skocz do zawartości

[naklejki ochronne] jakie naklejki ochronne na ramę polecacie

jacekpo123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chciałem prosić o polecenie jakiś dobrych naklejek ochronnych na ramę, które będą wytrzymałe i żeby nie zżółkły. Czytałem o naklejkach firmy zefal.... Czy ktoś używa i poleca? Ewentualnie jakiś inny produkt dobrej jakości...

Chciałem także podpytać o osłonę przed łańcuchem... Jaki rodzaj osłony polecacie w tym przypadku... ? Proszę o podsunięcie jakiegoś rozwiązania, też dobrej firmy i dobrej jakości. 

Z góry dziękuję za odpowiedzi. 

Napisano

KSikorski dokładnie w tym sklepie kupowałem naklejki sa dobre 3 lata na ramie do tej pory nie zżółkły. Łatwo sie j nakłada a ze specjalnym spreyem mozna jescze na ramie regulowc w prosty sposób. Ja ze swojej strony sklep polecam. Maja błyszczace, matowe jak kto woli 🙂

Napisano

Polecam folie do luster. Taka, jaka podkleja się lustra z tyłu, żeby w razie pęknięcia nie sypało się szkło. Kiedyś, jak córka miała się rodzić, kupiłem całą rolkę, jak kupiłem nowy rower to powycinałem i okazuje się to świetne. Można znaleźć aukcje, gdzie sprzedają małe kawałki za grosze.

A zamiast specjalnego sprayu  woda. Albo płyn do okien. Dużo tańsze, a nawet jak samochody oklejałem to woda dawała radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...