Skocz do zawartości

[Świat] W wielkiej pralni mózgów ruch

marvelo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tytułem wstępu taki jakże aktualny obecnie utwór grupy RSC:

Czy to się dzieje naprawdę?

Gdybym kilka lat temu zobaczył takie sceny, myślałbym, że to jakiś film science fiction, albo że to jakiś koszmarny sen.

https://www.bitchute.com/video/vmUE6D0I3kss/

Przecież to już nic innego jak zbiorowa psychoza.

Jeśli moderacja będzie chciała zamknąć ten temat będzie to tylko dowód, że ta zaraza sięgnęła także tutaj.

• 2 miesiące temu...
Napisano

W Australii ta psychoza zbliża się już do apogeum.

A jak będzie u nas? 

My mamy jeszcze szansę, by nie oddać całkowicie władzy takim psychopatom jak Daniel Andrews, choć naszym obecnym rządzącym już niewiele do niego brakuje.

Panie Premierze, trzymamy za słowo:

Napisano

I oni ją prowadzą, roszcząc sobie prawo do jedynie słusznej interpretacji rzeczywistości.

Zupełnie jak w polskiej "k*rwizji".

Przykład z Nowej Zelandii:

Napisano

@marveloja rozumiem, że interesujesz się konkretniej tym co się dzieje ale jak ten temat ma mieć sens to zapodawaj jakieś info z tego co jest wokół naszego podwórka. Bez urazy ale takie kraje faszystowskie jak Australia czy Nawa Zelandia mało kogo obchodzą. To są wyspy i niech ich wszystkich trafi szlag. Wyjechać chyba z tego wariatkowa można. Ja bym z chęcią dowiadywał się co się dzieje w tych jeszcze w miarę normalnych społecznościach typu Czechy, Słowacja, Węgry, ... Faszystowska Austria czy inne lewackie hybrydy też można pominąć. 

Napisano

Marvelo,  widzę że wracasz jak bunerang,  z treściami społecznymi. 

Może pozostawisz,  jednak,  to forum jako rowerowe? 

Napisano

NIERowerowe forum na max!

Coś nie na temat rowerów. Nawijanka i dyskusja nie mająca większego powiązania z dwoma kołami ;-). Również możecie zamieszczać tu swoje zaproszenia na imprezy rowerowe i reklamy.

Ta część forum jest wydzielona, by toczyć w niej między innymi dyskusje na takie tematy. I to na max. Czyż nie? 

Ja nawet chętnie poznam Twoje spojrzenie, zwłaszcza jako osoby mieszkającej w innym kraju (chyba wciąż GB?). 

Pomimo, że mocno się różnimy i nieraz ostro się spieraliśmy na innym forum, wciąż cenię Cię jako adwersarza, który zmusza do refleksji i wysiłku w formułowaniu swoich myśli i przedstawianiu swoich przekonań. 

17 godzin temu, JWO napisał:

Nawet na forum rowerowym foliarski wątek. Krucjatę trzeba prowadzić na każdym froncie :D 

Cóż za błyskotliwy komentarz.

Ty tam bliżej u źródła tego całego zamieszania, więc też może coś od siebie napiszesz?

Napisano

Nie podzielam Twojego optymizmu ani oceny Ciebie jako adwersarza. 

Wychodzę z założenia,  jako człowiek zmęczony nieustannym bombardowaniem nas, wszystkich, tym co tu wrzucasz,  że dla dobra i wyjątkowości tego miejsca pozwolę sobie Twój  cyrk zamknąć. 

Moje spostrzeżenia są takie: jako świeżo upieczony wyznawca Allaha nie odnalazłem w Twoich fobicznych treściach na innym forum żadnego potwierdzenia w rzeczywistości. 

Możesz wrzucić coś na max pozytywnego,  to przyklasnę. 

A na razie,  na potwierdzenie Twojej sugestii z pierwszego postu, kończę tym podsumowaniem funkcjonowanie tegoż wątku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...