Skocz do zawartości

[do 5000] Rockrider XC 100 S 29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, chudzinki napisał:

Ciekawostka. Dokładnie w takim kolorze kupiłem na wiosnę model 2020 ale z hamulcami SRAM.

Nawet w opiniach klientów odniesienia są do hamulców SRAM. Może w fabryce zabrakło SRAM i zaczęli składać z Tektro.;)

50 minut temu, bogus92 napisał:

a czerwono-czarny 2019

czerwono szary

Napisano
14 godzin temu, Mateusz15 napisał:

A o rowerach z decathlon na 2021 rok jeszcze nie ma informacji o nich

A patrząc na poprzednie lata to kiedy mogą być?

Napisano

napisz do nich, albo przez stronę albo przez bok@decathlon.pl 

Powinni bez problemu odpowiedzieć.

@chudzinki A no i dodać trzeba, ze rowery u nich często wyglądają inaczej niż na zdjęciu. Jakoś inny odcień lakieru. Jak chcesz kupić rower na teraz, to szukasz po prostu w jakim sklepie jest dostępny, być może blisko Ciebie. Z ciekawości przeklikałem rozmiar M, jest na sklepach w 7 lokalizacjach. Orientuje się bo już 5 rowerów u nich kupiłem

Napisano
Godzinę temu, abra napisał:

Na wiosnę około marca o ile sytuacja covidowa nie namiesza.

34 minuty temu, komandosek napisał:

napisz do nich, albo przez stronę albo przez bok@decathlon.pl 

W lutym będzie dostawa, ale nawet nie wiadomo, które roczniki... Jak 2021 to mogą być czarne, niebieskie albo takie jak te - czerwone...

35 minut temu, komandosek napisał:

Jak chcesz kupić rower na teraz

Nie ma pośpiechu, a już na pewno nie z tym kolorem...

Napisano

No to musisz mieć świadomość, że te rowery schodzą jak ciepłe bułki. Nie wiem czy akurat z XC100S ale AM100S w rozmiarze L to w jesieni były kolejki zapisów.

Napisano

To jeszcze nic nie jest pewne. Zanim nowy rocznik wejdzie do sprzedaży będą o nim informacje na internecie. Z tego co mi wiadomo to Rockrider AM 100 ht będzie miał dużo zmian. 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ktoś się orientuje czy da radę bez wiercenia (utrata gwarancji rzecz jasna) wprowadzić linkę do myk-myka? Znaczy czy jest jakiś otwór? Dostałem rozbieżne odpowiedzi...

Napisano

Możesz kupić mykmyka ,którego puścisz wierzchem  

Napisano

Nieprawda, xc100s ma otwor na mykmyka nic nie trzeba wiercic. Wprowadzili jakos ostatnio.

Wlacz sobie tlumaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...