Cosmoświder Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Wszystkich wita Kędzierzyn-Koźle.... Pozdrawiam
ANTON Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 witam wszystkich troche jest do czytania ale mysle ze sie szybko zapoznam co gdzie i jak. pozdrawiam
Duckbill Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 Witam nowych forumowiczów... miłego czytania życzę... tylko uważajcie - to forum uzależnia
sleeper Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam z Łodzi... no i pędzę dalej czytać, mam duże zaległości.
Ecia Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 No, więc ja również witam, kogo jeszcze nie witałam . Serce roście, patrząc na to forum ! Rośniemy w siłę ... Pozdrówko podbudowane .
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Rośniemy w siłę ... Rośniemy rośniemy... i oby tak dalej... rowerzystów coraz więcej...
Karolcia Napisano 10 Lutego 2006 Napisano 10 Lutego 2006 Witam nowych forumowiczow, milej lekturki , a zreszta "starych" forumowiczow tez witam bo dawno mnie niebylo , ale juz jestem Pozdrower
wonski Napisano 11 Lutego 2006 Napisano 11 Lutego 2006 Jako, ze nowy na tym forum jestem, to trzeba sie przywitac Tak wiec witam wszystkich Przy okazji moze krociotka prezentacja, ale taka bardzo krociotka. Jestem z Wroclawia, mam 20.. no... prawie 21 lat (prawie robi wielka roznice ). Z rowerem stycznosc od jakichs hmm.. 8 lat, z czego od okolo 5 baardzo duza. Przynajmniej na tyle na ile moj sprzet pozwala, a do mlodych to on nie nalezy. Chociaz w sumie to ze oryginalu zostala tylko stara rama Scotta.. ale taka z ktora mozna skoczyc do rzeki i sie utopic (ciezar). pozdrawiam wszystkich roweromaniakow
jurasek Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 tylu nowych userów na przednówku ? to w czasie żniw nie nadążymy witać znowu bedziemy musieli sie zrzucać na nowe forum bawcie sie dobrze i nas dobrze zabawiajcie jednym zdaniem - serdecznie witajcie
salamander Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 dawno się nie witałem z nowicjuszami, więć hi everybody new
Fruzka Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich! Ja już od dłuższego czasu zaglądam na to forum, ale dopiero niedawno się zarejestrowałem i zaszczytem jest dla mnie znajdować się wśród tak szacownego grona, które imponuje mi nie tylko wiedzą ale także miłością do swoich „dwóch kółek”, ale dość tych pochlebstw bo pomyślicie ze się podlizuje ... Notabene na forum dowiedziałem się bardzo wiele o roweruch i dzięki niemu moja wiedza z tego zakresu jest coraz większa.
Wilku Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Duzo nowych userów i ta liczba rośnie witam was serdecznie!
t_o_m_e_k_78 Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 witam, jako, że jestem tu po raz pierwszy, chciałem się z wszystkimi przywitać. Ello
Wojtek Napisano 16 Lutego 2006 Napisano 16 Lutego 2006 i dzięki niemu moja wiedza z tego zakresu jest coraz większa. Cieszymy się A ja witam państwa po zimowej przerwie Witam wszystkich od mojego ostatniego postu tutaj Oj dużo ich
Rudi Napisano 18 Lutego 2006 Napisano 18 Lutego 2006 Kurde!! Odrazu soooory!! bo kurde od czwartku jestem na foru a jeszcze sie nie przywitalem:) No to teraz oficjalnie Siemanizacjaaa!! a na poczatku sie nie przywitalem bo jeszcze troche zagubiony jestem i niewiem co i jak:) musze sie dotrzec:)
Kośmin Napisano 18 Lutego 2006 Napisano 18 Lutego 2006 To ja jestem kolejnym nowym. Kuba z gdańska na razie składam rower ale chyba do sezonu się wyrobię. Jeździłem na zwykłym rowerku i wiele razy był łamany. Zanim to wszystko przeczytam to miną lata...
Platek Napisano 18 Lutego 2006 Napisano 18 Lutego 2006 Shimano A to tu sie witaja nowi userzy? no to witka!
Duckbill Napisano 20 Lutego 2006 Napisano 20 Lutego 2006 no to witamy wszystkich nowych... jak zawsze ostrzegam przed tym forum - ono uzaleznia...
Platek Napisano 20 Lutego 2006 Napisano 20 Lutego 2006 jak każde dobre forum ale jak sie zacznie sezon to juz bede żadko wpadał
grzybek Napisano 21 Lutego 2006 Napisano 21 Lutego 2006 Witam! Pomimo że jest jeszcze zima, to kolejny Grzybek wyrósł na forum. Pozdrawiam wszystkich bikerów i bikerki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.