Kacperek12d Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Witam ile waży silnik elektryczny+ akumulator do roweru? Taki z 500 wat.
TheJW Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Z pisiont kilo. Albo i lepi. Zależy czy chińskie bateryjki czy od niemcuch, bo od niemcuch to zawsze lepsze i letsze.
Sabarolus Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Znajomy zamontował silnik ze starego odkurzacza Zelmer. Jak to lata! I jakie lekkie! Trochę pomodowac i wszystko się da, trzeba chciec i poglowkowac zamiast nabijać kabze obcym.
Gość Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 "ile waży montaż" Ciężko powiedzieć. Trochę szacunku do ludzi, nie montaż tylko serwisant. No i o wagę się nie pyta...
Mod Team michuuu Napisano 7 Października 2019 Mod Team Napisano 7 Października 2019 Panowie proponuję nie starać się dorównać autorowi w tym temacie i pozostałej jego "twórczości". Ja osobiście dostaję wysypki.
m0d Napisano 8 Października 2019 Napisano 8 Października 2019 @Kacperek12d dorośnij, zrób prawo jazdy, to kupisz sobie skuter albo motocykl zamiast kombinować z pseudo-rowerem 500W.
Kacperek12d Napisano 8 Października 2019 Autor Napisano 8 Października 2019 Po co mi skuter? Motocykl drogi i ciężki kloc. I po co mi prawo jazdy w terenie???
Mod Team sznib Napisano 8 Października 2019 Mod Team Napisano 8 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.