kamol1996 Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Cześć, czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego dietetyka w okolicy Sosnowca/Katowic/Będzina/Bytomia? Moim celem jest przybranie na wadze. Z góry dziękuję.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Napisano 9 Lipca 2018 Ciekawy temat, bo z reguły ludzie chcą zrzucić zbędne kilogramy, a Ty chcesz przytyć A że tak zapytam - do czego potrzebny Ci dietetyk ? Nie dasz rady sam sobie ułożyć bardziej kalorycznej diety, ewentualnie wspomagając się odżywkami białkowymi ?
sthEn Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Przytyć, a przybrać rozsądnie na wadze to kolosalna różnica
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Napisano 9 Lipca 2018 Przytyć to może ktoś kto ma skłonności, a kolega raczej ich nie ma, skoro założył temat, więc roztycie się na potęgę raczej mu nie grozi - chyba, że będzie się stołował 5 x dziennie w Macu
akkwlsk Napisano 9 Lipca 2018 Napisano 9 Lipca 2018 Cześć, mogę polecić poradnię Slimberry - żeby nie było wątpliwości, bo nie chcę robić żadnej ukrytej reklamy, to moja Szanowna Małżonka dietą sportową się nie zajmuje, ale z Twoim problemem może pomóc. Zadzwoń, pogadaj, popytaj, nic na siłę oczywiście.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Napisano 9 Lipca 2018 siejak1 To chyba oczywiste, że kalorie się muszą zgadzać, czyli w tym przypadku być na plusie, bo inaczej nie zadziała...magia PS Powiedz to grubym Amerykanom, to otworzą oczy ze zdumienia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.