PiotrDe Napisano 25 Listopada 2017 Napisano 25 Listopada 2017 Cześć. Kupiłem dziś używanego, taniego składaka z przeznaczeniem na zimówkę (góral pójdzie na odpoczynek, kiedy zacznie się solenie ulic). Obecnie zamontowana sztyca podsiodłowa ma 50 cm długości i jest wysunięta na maksa (tego dozwolonego oczywiście). Niestety do komfortu i odpowiedniej odległości do pedałów brakuje mi jeszcze kilku centymetrów. Czy wiecie, czy w ogóle można, a jeśli tak, to gdzie kupić sztycę dłuższą niż 50 cm? Sztyca ma 24 mm średnicy. Nie mogę nic takiego znaleźć w sieci... Będę wdzięczny za podpowiedzi! Pozdrowienia Piotrek
Dokumosa Napisano 26 Listopada 2017 Napisano 26 Listopada 2017 Na ali widywałem kiedyś sztyce 580mm. Nie wiem czy akurat takiej średnicy.
PiotrDe Napisano 26 Listopada 2017 Autor Napisano 26 Listopada 2017 Dzięki. Faktycznie są, ale niestety grubsze. Trzeba będzie sobie inaczej jakoś poradzić. Zaufany spawacz pozostaje
Arni220 Napisano 28 Listopada 2017 Napisano 28 Listopada 2017 Znaleźć pewnie w końcu znajdziesz, ciekawe co na to powie twoja rama gdy przyłożysz do niej taki maszt i siądziesz na nim gnąc podsiodłówkę w tył. Oby dotrwała do tego końca zimy chociaż.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.