Skocz do zawartości

[Sklep] Decathlon - co to w ogóle jest ?

TomekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak za tę cenę... to może i coś warte, ale jaka cena by nie była wkładka po jakimś czasie zniknie... imho nie warto

w Go Sporcie można za ok 60-70pln kupić przecenione(jeszcze latem 2008 roku) spodenki Campagnolo z wkładką z coolmaxu(są jeszcze w WolaParku, w Jankach... chyba w każdym sklepie z tej serii)

mam i polecam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Orientuje się ktoś, kiedy jakieś przeceny, promocje na rowery w Decathlonie będą? Mam zamiar kupić rower u nich, ale teraz wiosna, może jakieś przeceny? Bo nie wiem, czy kupować teraz, czy wstrzymać się (tylko ile) i kupić po przecenie.

Napisano

To się spóźniłeś, bo przeceny skończyły się jakiś miesiąc temu, następne pewnie w październiku.

Zresztą, ceny tegorocznych są niższe niż w ub. roku tych samych modeli.

Napisano

o przecenach możesz zapomnieć na jakies pół roku pewnie. dodatkowo dzisiaj na dziale rowerowym stwierdziłem , że prawie wszystkie towary mają naklejone nowe metki z cenami, niestety wyzszymi. np.: koła rowerowe z 149,99 na 179,99, siodełko selle xc ze 119,99 na 179,99, zestaw detek z 6,99 na 8,99. ale to pewnie przez KRYZYS. sukcesów życze !!!

ps

ostatniej zimy rozmawiałem z laską na rowerowym kiedy planują jakies przeceny na rowery i powiedziałą mi , że teraz robia przeceny tylko na końcówki serii , czyli jak zostają jakieś pojedyńcze egzemplarze w extremalnych rozmiarach zapewne . schodzą na psy powoli

Napisano

Takich odp. potrzebowałem. Dzięki ludzie :thumbsup:)

Czyli nie ma co się zastanawiać i czekać, tylko trzeba jechac i kupić.

pozdro!

• 4 tygodnie później...
Napisano

nie wiem na czym polega taktyka zdobywania klientów przez tą sieć ale podwyzka niektórych cen o kilkanaście procent to lekkie przegięcie. przykład : opony michelin mud z 54,99 na 69,99. kolejny babol to na końcówkach serii zamiast obnizyc cene to ją podnieśli. przykład: plecak z 69,99 na 74,99. moglib y chociaż stare metki usuwać , żeby nie mozna było wyczić jak walą w pręta z klientami

• 4 tygodnie później...
Napisano

Przejeżdżałem przez Opole, a że własnie potrzebowałem pompkę do amortyzatora to wdepnąłem do tamtejszego decathlona. Spytałem się sprzedawcy, ktory kręcił się na dziale rowerowym o pompkę do amortyzatora, zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie mają takiego czegoś :icon_wink: ale jak już wszedłem to poszedłem w regały, no i co? no i wisiały sobie spokojnie pompki do amorków. Nie ma to jak profesjonalizm :)

Napisano

Witam, ktoś kiedyś się wypowiadał nie za dobrze o serwisie Decathlon-a w Sosnowcu... nie wiecie czy może coś się zmieniło albo ktoś już tam był i oddawał swój sprzęt ??Jak on wyglądał po "przeglądzie" chyba że znacie jakiś inny dobry serwis na terenie Katowic,Sosnowca :) z góry dzięki za odp.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

A co sądzicie o butach b'twin? Wyglądają całkiem fajnie ale to na necie. Konkretnie Rockrider 8 XC. Jestem z Częstochowy i u nas dopiero budują sklep. Ponoć ma być otwarty jeszcze w tym roku.

Napisano

A co sądzicie o butach b'twin? Wyglądają całkiem fajnie ale to na necie. Konkretnie Rockrider 8 XC. Jestem z Częstochowy i u nas dopiero budują sklep. Ponoć ma być otwarty jeszcze w tym roku.

in plus: przewiewne, mocne, dobre rzepy

in minus: brak klamry, cena - w tej kwocie można znaleźć coś lepszego:)

Napisano

Faktem jest, że na chwilę obecną można na allegro kupić sh-m122 poniżej 300 PLN z przesyłką, ale jeśli z okazji otwarcia Decathlon zrobiłby jakąś promocje i kosztowałyby z 250 to raczej bym się skusił

Napisano
rok temu te buty kosztowaly po obniżce chyba 180 zł
Jak by były za taką kasę to bym brał bez oglądania się, nawet jak miałyby wytrzymać góra 2 sezony. Letnie sezony.
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Ja w Warszawie polecam te sklepy. Rowerek od roku mam (RR 8.2) Serwisowalem juz amortyzator bo sie zepsul na gwarancji - wymienili uszczelki i smignalem juz 5000 km bez problemow. Hak od przerzutki jak zgialem, to dostalem od reki. Ciuchy rowerowe na lato i zime mam wszystkie z Decathlona - jedynie buty chcialem lepsze (z klamra), a tam takich nie miewaja. (Te buty co maja przymierzalem i jak na swoja cene sa OK.) Ogolnie bardzo polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...