Skocz do zawartości

[filmik BMX] Julek Cebula- respect!

kordzio

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wydaje sie jakby rower był jeszcze dla niego za ciężki. Kierownice podciąga ale tył jeszcze siedzi.

Pamiętam jak w jego wieku miałem zajawke na rower, który był dla mnie troche za duzy ale i tak jeździłem! :) Oczywiście rowerów wtedy nie było, BMXy jakieś to były na komunie kupowane za 300 zł :/ wtedy jeszcze w starej walucie :025:

Napisano

No jak na 9 lat BOMBA fajnie że chłopak znalazł to co mu się podoba, a także nie jest wybredny że jeździ na jakimś super biku.

Trening czyni Mistrza

Pozdro i życze mu jak najlepiej !

Napisano

Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring. Miedzy innymi doszedł do niego specjalny BMX na 16 calowych kołach. Pzdr!

Napisano

jak widać nawet w polsce rodzą nam się młode talenty.... ech... gdyby tylko były środki na więcej takich skate parków to może wreszcie dzieciaki by przestały grać na kompie i zostawały mistrzami europy w freestyle'u

• 7 miesięcy temu...
Napisano

rymo:

Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring

:)

gość jest niezły ;]

nie tylko jak na swój wiek, tylko ogólnie, aż strach się bać co będzie za 5-10 lat

Napisano
rymo:

:)

gość jest niezły ;]

nie tylko jak na swój wiek, tylko ogólnie, aż strach się bać co będzie za 5-10 lat

tylko żeby przez te 5 lat więcej takich miejscówek powstało

podziwiam go :P w takim wieku tak jeździć :)

Napisano
Na dh-zonie dowiedzialem się, że chłopak już jeździ w kasku i dostał sponsoring. Miedzy innymi doszedł do niego specjalny BMX na 16 calowych kołach. Pzdr!

Jak widać jeździ w kasku, więc nie piszcie, że macie nadzieje - on ma już coś na głowie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...